Wednesday, December 19, 2012

terajin update!

Assalammualaikum....

Hehehe, macam chipsmore tak..
Kejap ada kejap takde..
Ye, aku tau aku malas..
Hahaha

Isnin aritu aku sempat la singgah rumah kiteorang tu..
Alhamdulilah, grill da pasang and kemas sangat..
Rasa berbaloi sangat bayar ngan harga dia tu..
Tapiii, mahap la yek...
Lupe nk amik gambar sbb hp dlm kete..
Next, will review about that..

Diam tak diam, Hana Humaira kite da nk masuk 10 bulan da..
Kejap je masa berlalu..
Rindu betul moment2 dalam LR..
Heeee :)
Tapi nak bagi Hana adik, hehehehehe..
Insyaallah.. Masih merancang.... ;P

So far, perkembangan Hana sangat memberangsangkan..
Walopon dia lom tumbuh gigi lagi.. Huuu..

Makin ligat, aktif!

Kekadang tu, rasa ya allahhhh...
Lucky me ada asben yg sangatttt membantu..
(thanks sayangggg... U really my man! Love u)

Hana aku tak hantar kt orang lagi..
Both mom gilir2 jaga, hehehe
Bukan taknak hantar kat orang, tapiiii
Berat rasa hati ni nak bagi orang lain jaga..
Lagi la dia da besar ligat cmtu..

Nanti bila rumah da siap renovate, in law siap pelawa lagi nak jaga Hana..
Dia datang pagi, aku balik keje, dia balik pontian semula..
See, nenek dia pun tak sanggup nk bagi orang lain jaga cucu dia..
;)



cubaan memanjat tangga kat umah tok wan..
haih, tang ni yang penat ni...
huhuhu...



Hana sukaaaaa sangat manjat sofa kat umah tok mak dia..
biasa, kat atas sofa tu mak aku suka letak toys2 dia,
dapat dia diri kat situ, habes semua dia sepahkan..
really, anak dara sangattttt...


bila ajak begambo, bukan main lagiiii...
eeee, geram! geram!

oh iye, esok kami 3 beranak nak ke Tambun, Perak..
join family day Jabatan asben... weeeehoooo!
first time nak bawak cik Hana jalan jauh,, semoga dipermudahkan..
camne la nak handle makan Hana ni... 
mak aku suh beli je cerelac tu...
tapiiiii, 
takpa laaa, aku cuba jugak homemade..
abes cooker, blender aku masuk kn dalam list cik Hana..
bonet penut ngan barang diaaa je.. SIGH~


4 kepoh-kepoh:

LisaLisut said...

tembamnye Hana ni!!!! i xsbr nk tgu baby i lasak mcm ni hahaha. bestlaaa nenek dia nk jaga huhu

elle's laaa~ said...

Lisaaaa.... Kang dia da ligat, adoihaiii, rase cam x cukup napas jerrr.. Hehehe

~ NANA ~ said...

a'ah laaa tembamnya dia!
best tgk dia aktif...hehe

Aty_Fared said...

Hehe..same mcm aty..gi bercuti segale toknek slow cooker blender warmer dihangkut sekali..kalau blh petiais pon nk bawak...:-)