Tuesday, November 15, 2011

# review 3 - Pelamin Resepsi 25 June 2011



As- Salam......

Haaaaaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii~
haaa, hamekk... :D

emm, tah kenape arini ade perasaan sedikit rajin nk hapdet belog.. heee ;)

Pelamin ni aku tempah mase wedding fair kt Plaza Angsana bulan 1 ke bulan 2 aritu..
x ingat dah.. yang penting, aku memang tempah awal! sebab mase tu pelamin
dia cantek sangat bertemakan arabian morrocon.. dan yang paling utama,
pakej dia yang amat berbaloi... hehehe :)

boleh return balik post ni mase wedding fair dolu... :)

so, here we goooooooo!













pelamin yang biase biase aje :)
tak segojes u all punyerr...
kalau ikot kan hati ni, aku nak jeelagi sekali..

hari hari aku ckp kt asben " nak kawen lagi sekali boleh? ngan u la tapi "
HAHA !

ok, pelamin ni aku tempah kat Ez's Saloon Bridal
lokasi bridal ni kat BBU dekat ngan area Mydin n berjiran dengan
Bridal Pesona Bridal & Mega Bridal Studio..

untuk maklumat lanjut mengenai bridal ni, chekidouttt kat FB dia..
owner dia Kak Erra & Abg Nadzrin

okbai!

4 kepoh-kepoh:

~ NANA ~ said...

lawa! :)

K.I.N.A said...

cantik la elle..! nampak mewah colour2 tu..

Renee Meow said...

chantek...colour combo menarik..! :) ella..!! miss u bebeh..da lama xdgr cite...hehe..

cik.mila said...

nice pelamin..nampak elegan & exclusive..mmg superb!