Tuesday, September 20, 2011

Bahagia Ituuuuu.....



Assalammualaikum & selamat pagi....


alhamdulilah, mommy & baby sihat hendak nya..syukurrrr...
semalam lepas balik keje, i ngan asben terus menyasau carik klinik ibu & anak..
punye la payah nk jumpe klinik ibu & anak kt area sini...

ade 1 klinik ibu & anak.. tpi orang nye.. masyaallah, ramai sungguh..
i ngan asben malas nk tggu lame2.. lgipon da nk magrib kn..
x elok pulak dok lua time magrib2...

so, pusing punye pusing... pon tarak jumpe klinik ibu & anak..
kalo x de klinik ibu & anak pun, kiteorang cume nk buat scan aje..
tu pon payah jugak, sume klinik yg kami pergi, xde buat scan..

at last, i ade teringat satu klinik ibu & anak kat mutiara rini..
tapi mase tu x tau la kn org ramai ke x.. i ckp kt asben,kalo ramai, kite
buat scan next day aje laa...

sampai klinik tu, terus register then tggu name dipanggil...

alhamdulilah, semuanya dipermudahkan.. dapat pulak doc perempuan..
x la malu sgt.. heeeee ;)

nak tengok our little sweetheart? hehe :))





























*hello aunties, hello uncle's... can u see me...*
:)


see????? alhamdulilah... baby sihat and da cukup sempurna tubuh badan dia..
baby jugak sangat aktif ok! doc nk scan, dia men lari2.. penat docc tu carik..
daddy dia pon pening nk tengok yg mne 1 kepala, yg mane 1 badan.. hehehe..
time scan ni di snap, kedudukan baby melengkung ke bawah..
i x tahu perasaan i mcm mne bile i dpt tengok jari dia gerak2..
i rase mcm nk pegang jerrrr!!!

baby da 13weeks.. means i da 3 month preggy.. ;)
insyaallah, kalau tiada apa yang berlaku, EDD i 27 March 2012..
masuk 20weeks nnti, i ngan asben planned nk buat 3d/4d scanning..
buat mase ni x tahu gender lagi.. nak beli kan kelengkapan baby pun rase
mcm x tahu nk beli kn yg mcm mne.. sbb we all belum tahu gender dia..

everytime lalu kt kedai babies, mestiiiiii asben yg yg beria nk masuk..
dia la yg sibuk nk carik stroller la, car seat la, brg mainan dia la, semua laaa asben
yang excited.. i biase-biase lagi sbb i x puas hati selagi x tahu gender.. hehe

ok laa... u all, doakan kami sihat selalu yea.. ;)

tataaaaa~



12 kepoh-kepoh:

Gadis said...

SubhanaAlah...

seronoknyer rase kan..

semoga sihat sentiasa mommy n baby yer..

^_^

aNis LeMoN aBu said...

hye elle!

nice to hear from u again.

tengok gambar scan baby memang mencabar. tapi bila sekali dah nampak, dah xconfuse dah lepas tu ;)

congrats and take care! ;)

puteri rimba said...

tahniah....kegembiraan yang tak ternilai...

~ NANA ~ said...

x nmpk lg baby tu coz kecik lg...hihi

btw bestnye dia nk jadi mummy dh...doakan i jugak yer :)

Hunny Kitty said...

seronoknyer....moga sehat2 ye

UyaRayza said...

seronoknyeeeeee..alhamdullillah..x sbr nk dpt baby heheh

Cik Puan Mimi said...

Alhamdulillah~ :)
seronok x nk jadi mummy ni?

MyHaPpInEsS said...

wa...samelah kite EDD MAC 2012 gak...neway take care..

choclairissa @ intan said...

seronoknyaa bace..nak baby jugak :(

ainnazari said...

u, EDD i bulan 4 la...hehehe happy kan every time scan...

Nuriel said...

wak,,

So cute....take care k1
Get rest too..

Nuriel said...

wow..take care mummy to be! msti da sarat nie..

doakan kite jugak ea..