Thursday, May 19, 2011

Penyediaan Aturcara Majlis

As- Salam.....

di ketika ini saya sedang menyiap kan tentatif aturcara majlis bagi majlis
saya pada bulan jun nanti.. adehh, poning ehh nk tulis ape kat aturcara majlis tu.
tujuan saya buat aturcara najlis tu, bukan lah untuk nk bagi kat semua orang include
tetamu yang hadir.. ia cuma di beri pad makcik- makcik, pakcik- pakcik dan sedara- mare
yang bertungkus- lumus menolong kami pada hari tersebut.. ini juga bertujuan untuk
tidak men'kelam-kabut' kan keadaan pada hari majlis...... dan sebenarnye saya
mengharap kan agar perjalanan majlis saya pade hari tersebut berjalan lancar..

tapi siapa lah kite nk tentu kan kelancaran majlis tu nanti.. Allah Maha Kuasa..
ape- ape boleh jadik pade hari tersebut.. dan saya di sini hanya lah merancang
dan berdoa agar segala yang di rancang berjalan seperti yg di rancang.....
amin ..... insyaallah .....

cuba lihat ;

biase- biase jerr :)

alhamdulilah, ini penyediaan pertama... dah tunjuk pada Mak Abah, Abang, Kakak
& mendapat tandatangan persetujuan, baru lah boleh print out dan diberikan
pade pakcik makcik sepupu sedare mare... huuuuuu :))

ok. sekian shj utk hari ini .
papai ;)

10 kepoh-kepoh:

Miss Sunshine said...

bagusnya... siap ade aturcara lagi... share sikit ape aturcaranya... hehe..=)

elle's laaa~ said...

hehehe, kalo nak, bagi la emel.. nnti kite bagi ehh.... :))

~ NANA ~ said...

NAK JUGAKKKKK...NK BUAT RUJUKAN :p

hanna_pisces@yahoo.com/

e k i n ♥ y u s r i said...

nak jugak boleh??

ekinrazman@gmail.com

elle's laaa~ said...

nana & ikin : hehe.. ok.. ok.. nanti kite emel kan ok ...:)

LisaLisut said...

woweeee nice!!! nt bole update dlm blog after majlis for sharing ye elle :)

malynd_anggun said...

nakkk jugak..

ma_lynd1986@yahoo.com

elle's laaa~ said...

lisa, tu la pasal .. kalo berkesan aturcara ni, alhamdulilah la kan.. kalo x bekesan.... redho aje laa.. huhuhu

UyaRayza said...

bagusnya ade tentative hehehe..senang kn?

fira. said...

wahhh.. tindakan yg bagus. pnah xencounter org yg mengelat kerja die? biase nye makcik2 la. org lain sibuk2 bungkus telur die sibuk nk menyebok kat bilik pengantin tgk pengantin bersiap. i pnah jumpe. =P maybe guideline u bole membantu. huhuhu.. good effort! keep it up!