Friday, May 20, 2011

Kasut Bertandang Sudah Berada Di Tangan !! yeaayyyy!!


As- Salam...


Biase nya lepas balik keje, dah sampai umah, aku mesti buat rutin biasa
iaitu check peti surat, ade tak surat je, ape- ape ke... tapi sejak minggu ni,
aku mcm malas gile nk tengok and check peti surat umah aku tuu..

kdg2 rase mcm nk check, tapi dlm 'eh, takpe laa.. jap gi laaa tengok'
dah tu, sampai le ke pagi ni baru ati aku tegerak nk check peti surat...

sekali tengok, hamek ko ..... alahai, 2 3 keping surat je.. yg lelain tu sume
adv. brochure... hmmm... selak punye selak surat- surat tu...

tekejot gile aku tengok Notis dari Post Office Skudai...

ok, dlm hati dah tau dah parcel yg mane kene amik ni ..
eksaited gilos tdi pagi nk pegi post opis .. haha

sampai pos opis, tak ramai org.. alhamdulilah.. mane tak nye, aku sampai
kul 8.30am tepat.. pos opis tu baru nk bukak.. hahaha...

so, amik no. then tunjuk surat notis tu, terus la dapat barang aku tuu...
huuuiiiiii, tak sabo aku nk bukak parcel tuu!!



parcel yg dah dibukak tepi dia tuu.. heee :))
nmpak tak harga posting dia brape??
dolar singapore 11.05
kalo convert ke MYR,
korang dpt agak brape hengget??
caj deliver posting pun dh mahal..
naseb bek time aku beli ni free..
hehehe :)


masuk kete, gelojoh sungguh nk bukak parcel tuuu... Khai kt sebelah
geleng kepale je .. hehehe....

bile dah tebukak..... ooo maakkk haaiiiii!!!!!

BERBALOI- BALOI BELI !! hahaha

so, kasut bertandang udah ade.. nggak susah mahu pikirin- pikirin lagi..

sebenranye kasut ni beli kat deal Groupsmore ari tuu .. hihihi :)
maseh Jazzera Aj sebab announce pasal deal ni.. hhehehe ..

nk tengok ke kasut nye??? nnti la dulu ehh .. tggu lpas majlis tandang
bulan Julai nti.. miahahaha!!

ohh yeeaa,, kasut ni buatan Singapore dimiliki oleh The Cobbler
cer la korg try check it out dorg nye website.. kasut kawen sume cantek- cantek!
harga ??? biasa laaaaa.... paham- paham sudah la ye...
tapi memandang kan aku beli time deal aritu, dapat la murah gegiler!!


15 kepoh-kepoh:

LisaLisut said...

wow.tak nk suh tnjuk teaser nt tak surprise.tgu je hari bertandang elle nt (Sabar tak lisa ni?hehe)

elle's laaa~ said...

hahahah.. lebih dari sabar tu lisa.. hahaha.... tggu nnti ehh .. sbo k :))

jooleata said...

dekutt~ kasi teaseer lagi sikit.. muahahaa.. :P

fira. said...

alaaa.. nk tgk. i xsesabar lisa.. =( huhuhu.. but anyway, suke la tu dpt kasut. but seriously mmg canti kasut the cobbler tu. i pun terpegun. good for u!

elle's laaa~ said...

jazz , hahahahahaha.. aku nk tggu parcel ko sampai, baru aku bg teaser... kah kah kah....

fira : hehe, cantek kan kasut2 dia... i sampai tak tahu nk pilih yg mane... nk kale yg i nak, takdo pulak, last2 amik je mne yg seswai ngan baju tandang nnti..

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

wallawey.. lebihkurang 30inggit je ke nilai kasut tu????!!!!! murah kot. but caj posting berapa eh?

UyaRayza said...

wow hehehe...rezeki jumaat bab kata org hehehe..nk tgkkkk hehehe

fitria said...

alahai lmbtnye nk tgu bulan julai.. saba saba.. hehe

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

eh sorry.. tersilap paham. delivery 30inggit. cepat bagi tengok kasut sis..

e k i n ♥ y u s r i said...

nk tgk

cheQmOomOo said...

woa kompem gojes..

zimie said...

hehe excited betul!!tengok dah website cobbler tu.mak aihh mahal gile kasut!! bagi i la.haha bertuahnya ella dapat deal tu.

Azura said...

aah lawa la kasut2 dia. offer pun 11% je. still mahal jugak lor... =(

~ NANA ~ said...

nk tgk nk tgk nk tgkkkk...

:)

veesakura said...

i dah hampir nak terbeli dah deal tu aritu. memang lawa kasut2 dia. tapi memandangkan kast yang i berkenan tu tak cukup inch yang i nak, tak jadi la beli.. tunjuk la cket sisi kasut u! nak cuci mata nih.hehehehe