Saturday, April 30, 2011

Siapa Suka Contest? Sila Lah Join ini OK .. yang PENTING, adiah besstttt!


As- Salam ...


siapa yang suka kan contest?? mari lah kite sesame JOIN contest ini ok!





contest adalah dari : Captura Studio

untuk syarat-syarat dan terma :

FREE PHOTOSHOOT FOR PRE & POST WEDDING. TERMS AND CONDITIONS APPLY!!

1 Post Wedding & 1 Pre Wedding Giving Away


Terbuka kepada semua pasangan termasuk 'previous customer & future customer'untuk mendapat peluang sesi Pre Wedding dan Post Wedding secara PERCUMA
bergantung kepada syarat-syarat yang telah ditentukan oleh pihak Captura Studio.

syarat-syarat penyertaan adalah seperti berikut.

- penyertaan terbahagi kepada 2 iaitu pre wedding(belum berkahwin) dan post wedding(sudah berkahwin)
- kedua-dua pasangan berperwatakkan menarik dan ceria.
- telah 'likes' page CAPTURA STUDIO di facebook.
- sedia bekerjasama dgn pihak kami sebelum/semasa/selepas sesi photoshoot dijalankan.


cara-cara penyertaan.

- meng'upload' gambar bersama dengan tajuk 'the sweetest moment together' di page facebook CAPTURA STUDIO.
- gambar akan dinilai berdasarkan 'moment' sahaja, gambar yang kabur dan gelap BOLEH DITERIMA.
- peserta di benarkan untuk menghantar 1 atau 2 gambar SAHAJA.


PENENTUAN PEMENANG : 20% DARIPADA PIHAK CAPTURA STUDIO DAN 80% BERGANTUNG KEPADA 'LIKES' TERBANYAK.

* tarikh utk sesi photoshoot adalah bergantung kepada pihak kami dan tempat adalah di kawasan pilihan pemenang.

TARIKH TUTUP ADALAH PADA 30APRIL2011.

UNTUK MAKLUMAT LANJUT SILA BERTANYA DI RUANGAN COMMENT.TERIMA KASIH.

HOW TO SHARE :
type dekat caption bila nak share gambaq kat page anda.
'hye vote for me. like this page http://www.facebook.com/capturastudio
then like my photo
(put link for ur photo here)


amacam geng ??? senang and mudah bukan ???
mari lah mari kite join ini contest ok ...
berbaloi- baloiiii ~~~

oh, ini juga adalah contest pertame saya join sepanjang kami bertunang.

so ladies & guys .... please do vote for me bolehhhh ???


to vote me please do this step :

First : LIKE this page on Facebook : Captura Studio

Then : PLEASE LIKE MY PICTURE : seperti gambar di atas

tolong VOTE saya manyak- manyak ehh ..
hehe
:))

sooo, ade sesiape lagi yang join contest ni ? meh bagi link ..
kite nk vote kamu- kamu juga ..

ok, ingat tauuu.. JANGAN LUPA VOTE ...
teehee :P

9 kepoh-kepoh:

~ NANA ~ said...

god luck yang~

i x pernah pon nk join contest...hahaha

elle's laaa~ said...

nana, vote me tau .. jgn lupe.. hahaha

"cikkin" said...

da vote dah!!..yeayy..=)

lovelyadibah said...

dba pun dh vote:)hehe..gudluck!

elle's laaa~ said...

cikkin : hehehhe .. maseh tau .. syg kamu!

dba : maseh dba.... :) wish me luck ok ...

MiEzA said...

lela.. i pon join...
jom sama2 vote :-)

eMaH SoMeL said...

sweet pic awk..emah join jgk..dh vote awk =)
ol the best..

zimie said...

like dah.dapat info from put nye blog.hehe gudluck!! p/s:kte malu nak join.kah3 belum tiba masa kot

iedchan said...

wah2..bleh la join jugakk...
i b2b jugak...i folo u k :)