Thursday, April 28, 2011

Nikah Di Rumahhhh ??????

As- Salam ...


okay, keputusan telah dibuat denagn kata sepakat dari kedua- dua
belah pihak bahawasanya Majlis Pernikahan kami akan dilangsungkan
di rumah . tidak seperti rancangan awal di mana majlis pernikahan
akan berlansung di masjid .


ok, start gelabah ! mane nak carik mini pelamin, mane nk carik itu,
mane nak carik ini .. oMg .......... kusuuuuttttttt ....


15 kepoh-kepoh:

tqahmisdar said...

sabar2.. ade mase lagi ni.. buat slow2 ye.. =)

"cikkin" said...

hoh..kite pon nikah kat umah lela..rumah lg meriah kot..insyaallah..=)

cepat2 cr yang berkenan..bantal nikah jgn lupe ye..=)

neeza said...

byk2 bertenang dik :)
yg penting plan mesti ade.
Mini pelamin cantik tapi simple :)
try survey2 la ye.

neeza said...

byk2 bertenang dik :)
yg penting plan mesti ade.
Mini pelamin cantik tapi simple :)
try survey2 la ye.

elle's laaa~ said...

tiqah : heee :) insyaallah .. harap semua nya ok ...

cikkin : hehehe, yea.. memg betul nikah di rumah lagi meriah .. memg itu yang cuba nk disampaikan oleh abg2 saya .. hihihi.. tapi tuu la, kite yang pening nnti .. bantal nikah nk yang bolat2 tuu .. tapi mahal plop.. huhuhu


neeza : insyaallah kak .. harap dipermudahkan semua nya :)

farahfatihah said...

ok jgn kusut..g survey skg!!!!!!!!!!!!!!!

zimie said...

nikah di rumah lebih afdal dear ;)

nida-razak said...

nikah kat rumah lg best..pelan2 ye..ada masa lg tu.. =)

Adawiyah A.Halim said...

wah...best la wat kat umh...

Miss Tatie said...

kalo i da kerat leher da.. lagi sebulan b4 majlis... hahaha... baik u buat plan B jugak.. kalo banyak da fully booked, at least u ade idea nak DIY mini pelamin tu.. =)

A 'n' M said...

sabar2...u can do it.. =)

LisaLisut said...

mek,set ur priority nk ade mini pelamin ka tak? hehe.ade org kalau rumah dia dh cntik kemas no need mini dais pn takpe.(in my case rumah x lawo so terpaksa diy sndri) kakaka.

kalau sempt u nk diy mini dais.ok je.kalau upah org pn sng yg penting ongkosnya dong ;p

cheQmOomOo said...

yep2 stuju ngn lisa

choclairissa @ intan said...

saye pun nikah kt rumah jugak dear..insyaAllah ok..paling penting kene ada kipas n aircond dekat dengan pengantin..biar make up x cair bila peluh2 :)

anaztasias nora aira said...

saya pun bakal bernikah di rumah :)