Thursday, April 7, 2011

galaxy tab VS c6-01 from ehem ehem........

As- Salam...


weehuuuuu ..... kejap je esok dah jumaat !
mak dah mule tiap menit call aku suh balik umah
weekend ni.. nak setel kan ape yang patut and dia
ajak ke Air Hitam la pulakkk.... nak carik beg doorgift
& souveniers kate nye... tapi kan... tapi kan....
aku rase mcm tak leh balik la weekend ni... duhhh...
apa mau bilang sih sama ibuk ku.... :(

takpe laaaa.... pandai la aku wat ngayat nnti.. mahap makk!!
bukan sengaja tamau balik.. tapi ..... tepakse tak boleh balik..

ehemmm ehemmmm........

nak tahu tak????

sejak kebelakangan ni kan,... kite asek dapat adiah jekk..
nak kate adiah besday, besday kite lambat lagi...
nak kate adiah kawen, agak kotttt.. hehe...

2 minggu lepas, tunang kite kan, baik hati gilos nak beli kan
kite adiah enpon baru... sebelum ni kite pakai enpon sony w705
tapi, tah nape... enpon tu asek wat hal mati- mati..
so, kite pon bgitahu la kat tunang kite.. memule dia diam
wat dunno je kite bgtau yg enpon kite dah mengom!
dlm hati yela- yela... kite beli enpon baru gune duit kite.. :(
hahaha...

tapi kan..... tetibe dia wat seprais nak beli kan kite enpon baru..
weehuuuuu :!!! soka- sokaa- sookaaaa!!!





nokia c6-01

Alhamdulilah.... terima kasih sayang...... sukeeeee sangat
enpon baru nie... :))

pastu kannnnn... skunk ni kan ngah kecoh gilak pasal
ipad2 kan... sooo, tunang kite kan..... dia pon ngidam jugak
nak pakai ipad2.. kiteorang dah pusing 1 JB ni carik ..
tapi tak jumpe... mane nye nak jumpe kalo kat mesia belum
launch lagi ipad2.. haiiyaaaa!!

kalo nak pon kene order.. takpun, kene ke seberang(singapore)
sane.. tunang kite cakap, dia malas nk ke oversea.. cehhhh!!!

sooo, tak dapek ipad2, survey yang lain pulak...
survey punye survey ... dapat laj iniiiiii..............
yeeehaaaaaaaa !!!






samsung galaxy tab

alhamdulilah... betambah lagi gadget u ye yunk... hehehe
harga tab ni, tak lah semahal ipad2... tapi harge dia up sikit dari
harga ipad biase... memule mcm nak beli ipad biase.. tapi....
banyak function yg takde, so, tunang takmau beli itu ipad..
nak beli iphone, hmmmmmm.... takde stok... :((
so lastly... kami beli je ini galaxy...

utk pengetahuan, tunang kite ni tak minat camera yg mahal- mahal
tuu.. kite pon tak bape minat... tuu sbb kiteorang tak layan kalo
member- member hasut suh bli camera tu bagai.. ngahaha!!

tapi kann...... kite tak pandai la nak post blog thru tab ni... :((

ok laa, nak sambung kelije!!
papai~~

16 kepoh-kepoh:

jooleata said...

wahh.. sudah update~

elle's laaa~ said...

ngahahaha.... :))

LisaLisut said...

my fiance and i suka galaxy tab dr ipad.sbb aplikasi android yg best dan byk.apple pye application leceh.but since we both got it for free layan kan aje lah.company dh bagi.wawawawa ;p

~ NANA ~ said...

mak oiii bestnye...alaaa nak jugak!!! :P

elle's laaa~ said...

lisa : untung la u dapat free...... best best!! hihihi...

nana : gi pau bakal suami kamu ehh... wat2 majok.. nnti mesti dapat.. hehehe : gurau jerrr....

♥ Kasut Pink ♥ said...

samalah kite x suke sgt dslr wlupon hasilnye superb.. payah nak angkut ke hulur ke hilir kan.. nak ipad gak sbb netbook dah kena rembat ngan pencurik bodoh..huhu

elle's laaa~ said...

KP : kan,... tapi takpe lah, kat tab and enpon pon dah ade camera.. so, bile2 mase jugek boleh camwhore.. hahaha... laaaa.... bile ilang netbook??? jahat sungguh pencurik tuuu...

WillBemrs said...

wahhhh...!!! best2... lps ni dh boleh berblog di galaxy tab.. :D

elle's laaa~ said...

MRS : hmm... tak geti lagi laaa nk post blog thru tab cemane... hehe

lind said...

galaxy tab beshh bak kata org

elle's laaa~ said...

lin: hehehehe... sedang menyesuaikan diri dengan gadget baru ni... tapi kite orang cume buat surf internet, music,ngn entertainment2 lain.. mcm call / msg, kiteorang pakai phone masing2.. haha

aTy _faRed~ said...

besh nyer dapat adiah henpon..!!! dari yang tersayang lak tu.. henpon besh lak tu...!! :p

elle's laaa~ said...

aty fared : kak aty !!!!! maseh dtg blog kite... heee :)) hmmm.... dah lame nak enpon baru.. baru kali ni dapat.. huhuhu

farahfatihah said...

hahaha murah rezeki namanya...hehehehe kena rajin xplore lah, t baru leh tau camno nak update blog dari situ hehe

elle's laaa~ said...

farah : alhamdulilah... memg murah sangat- sangat rezeki kami lately ni... bersyukur sangat..

cheQmOomOo said...

beshnyee