Friday, April 8, 2011

aaaaaaaa......... kejutan lagi!!! buat aku makin kelam kabot!!


As- Salam....

yeaayyyy!!! Jumaat... rase mcm semalam je baru post
entry jumaat lepas... :P

btw, semalam.. aku dapat satu lagi kejutan dari tunang..
sebelom ni kiteorang ingat, takmau wat Pre- Wed..
takde sbb pon kiteorang takmau wat.. aku ok je kot
kalo tak wat pre- Wed ni.. lagi save duit aku.. ngahaha!!

but, but, butt..............

tetibe je semalam tunang cakap ;
ari sabtu ni kite pi wat pre-weding ehh.. kat bla- bla- bla-!!
pakai bla- bla- bla- ...........

aku pon ape lagi time tuu... tesembur air liur beb!
yuunkkkkkk!!!!!!! ngape tok info awal- awal beb??
u tahu tak, i nk kene carik baju, kasut... bla- bla- ....
mekap bla- bla-......
konsep bla- blaaa- ......
props ape nak gune bla- bla-.......

dan- dan aku tak ngabes bebel, dia cakap ;
takpe..... kite bikin simple- simple je ..
wat ade- ade je ehh.. kite sayang kamu, tu sbb kite nak
buat pre- weding ni. sume utk kamu ......

tetibe je aku **melting**
hahaha . thanks dear for this ! alah, kalo tak buat pun,
i tak kesah la .... tapi kalo u dah arrange sume ni, i on ajerrr !!

haaiiiyaaaaa!!! cik tunang ooooo ..... mana wa mau calik konsep
maaaa.. calik props maaa... aigoo!!

so, di waktu ini.... saya sedang sibuk membuat props utk
pre- wedding esok .. nak buat malam ni, memg tak nyempat
la kan... ade kunk esok aku amek gambo kuo bijik mate panda..

oh btw, pre- wedding ini telah di taja sepenuh nya oleh kawan
tunang kite.. kawan sepejabat dia.. dia bukan lah photog pro..
freelance jer... and ade la jugak amek pre- wedd job & wedd job ..

utk abg razlan, TOLONG AMBIL GAMBAR KAMI CANTIK- CANTIK OK!

hahaha.. dah la pree, nak warn dia mcm tuu pulak..... choii!!




sumber : facebook kak nini..
( kak nini, pinjam gambo ehh! )

ni la hasil kerja abg lan .. ok laaa... i liokeeee !!

ok, ok... aku nk sambung kelije.. arini banyak pulak
boss tinggal kan keje kat aku.. aiiyaaa !!

tata titi tutu ~~

14 kepoh-kepoh:

"cikkin" said...

best2..selamat berposing ella..=)

~ NANA ~ said...

wahhh best betol ig i dpt surprise camtu...kekeke

hepi ber'photoshoot' dear :)

nida-razak said...

waa...sweetnye...nti upadate pic ye..hehe

♥ Kasut Pink ♥ said...

kitaorg pnye pre wed ahad ni.. mlm ni nak start practice posing.. haha

aNNor said...

wuhuu..best nye..
selamat posing2... ;)

Hunny Kitty said...

bestnyerrrrrrrrrr

elle's laaa~ said...

cik kin : hahaha.. orait...

nana : best kan.. tapi tak best pulak kalo nk kene pk idea time dah lambat- lambat ni.. aiyaaa....

elle's laaa~ said...

nida : woccay .. itu harus laaaa.. haha

kp : heeee :)) selamat posing- posing yea. kiteorang tak practise pon nk posing esok.. redah je laaa. hahah

elle's laaa~ said...

annor : heee :D maseh kamu ...

hunny : best kan... alhamdulilah... rejeki jgn ditolak. hheeh

nida-razak said...

hehe..will be waiting... =) selamat berposing..hihihi

farahfatihah said...

wahhh murah rezeki tuh...!! posing best2 k!

LisaLisut said...

bestnye.asik dpt surprise je.i love surprises too.huhuhu..

lovelyadibah said...

bestnyer!!!:)suka nyer!!tunang elle sangat sweet!!!:)auwwwwwwwww~

en.kayrul dn cik nadua said...

sweet nye tunang u..selamat bposing ek :)