Tuesday, March 29, 2011

fitting baju-done! yeayy!!

As-Salam....


hmmmm..... nape ngan blog ni....
susah sgt nk upload gambar... :(


hari sabtu lepas, aku dah pegi fitting baju sanding!
yeaayyy !! cantek benagett !! dipilih bersama MOH ..
aku memg bagi dia sepenuh kepercayaan aku kat dia
utk pilih kan baju ape yang sesuai aku pakai utk sanding
and potong kek nnti.. ok aku sangat-sangat puas hati
bila dia pilih kan baju yang betol-betol kene ngan diri aku
yang pendek ni.. heeeee :)) thanks HETTY, i love u :)

actually, banyak pilihan baju yang ade.. tapi apo kan dayo,
aku hanya di beri kan 2 pasang baju shj.
satu baju untuk bersanding dan satu lagi untuk
acara potong kek...

kalau lah boleh pakai semua baju yang cantek gojes meletop
kat butik tuu, nak je aku sambo semua nye... errr**

ok lah, nah tengok baju yang aku try...
baju ape yang aku pakai mase sanding and potong kek,
korang kene lah tggu real wedding nnti... hehhe :))

ini cume sesi mencuba shj :)








eeee..... tantek tangat !! sukaaaaa~~~






auwwww, i love the tail.... tak mau panjang2!
begitu sudah mencukupi buat diri ku..
arrghhh, tak sabo nye...
:)






sukeeeeeee sangat dress ni...
serious, cantek sangat!!
full beading dari bahagian dada
sampai lah ke perut!!
bersinar-sinar kooo kalo kene cahaya!
aaaaa.... naakkk jugak yang ni...




(gambar terpakse dicrop atas sebab kesexayan melampau..)

this dress make me feel like princess..
kain dia sangat mengembang!!
cantek jugak!!
also full beading kat bahagian dada
sampai ke perut..
nak jugak lah yang ni....
boleh tak??
hmm...


soooo u all, mane satuy ang u all vote.. ngehehe :P

time ngah fitting ni, tunang tak dapat join sekali
sbb dia balik kampung.. so, baju utk dia, i belom pilih..
bio dia yang pilih sendiri.. kunk nnti aku pilih kan,
tak minat la, tak sesuai ngan kulit laa, macam-macam....

utk groom suits, insyaallah, mid april baru pegi pilih..
boleh kan yunk kan?? hehe .....

upsss, lupe nk interframe akak yang kepochi bagai tuu...


muke orang tengah begosip mcm ni laa.
ha ha ha!!
disebelah saya itu,
dia lah kak iza yang baik hati
sangat !!



ok, ok last..... tahu, korang dah bosan.. hehe..
dah amek ukuran! yeaayyy ~~
can't wait... can't wait....

alhamdulilah, satu per satu sudah berjaya disempurnakan..
semoga semua nya berjalan lancar ...

next entry : kain utk Maid Of Honour
:- special dedicated to my heart BFF :-

18 kepoh-kepoh:

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

hah.. cantik!!! baju yg first tu, kite suke okeh. sangat sesuai dgn sis.

e k i n ♥ y u s r i said...

wah,dah fitting bju...
bestnye
huhuhu

Renee Meow said...

i vote sumer baju..!! hehe :D mesti chantek nanti u pakai..da la slim.. jeles i T_T

meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

elle's laaa~ said...

oshinz : hehehe... cantek kan.. suke jugak yang itu...

LisaLisut said...

elle,u r lucky because the boutique got so many pretty dresses to choose.unlike me.sigh.

haah.internet slow mcm haram...grrr

elle's laaa~ said...

ekin : hehhe... tggal lagi bape bulan je ni, tu yang pegi fitting.. hehe

renee : kan..... rase mcm nk je pakai semua... tapi tak moleh.. :(

slim tu memg la slim renee, tapi pendek... huhuhu
u takmau la jeles... nnti kan u diet.. u diet tau!!

hana yoriee said...

byk nye baju lela..untung!

elle's laaa~ said...

lisa : alhamdulilah lisa... lucky me, colour yang i nak, ade pulak tuu.. suke sgt2!! alah lisa, u no worries ok, wedd u kan bulan 9 kan? still have time... mne tahu, esok luse, butik tu beli baju baru ke.. u sabar ok...

elle's laaa~ said...

hana : hehe.... mne ade bnyak hana... pakej kite ade 2 baju je... hihi.. tu semua mencuba semate-mate.. hehe

Lieya said...

hahaha... ikut cakap renee amik semua baju and bayo bayo jelaaaa.. ahahaha

Adawiyah A.Halim said...

wahh...dh fitting baju...best nye..wah..pakej dua baju..best tu..

Dia.Honey said...

wahhh bestnyer dah fitting!!! hehehehhe...sabtu ni baru nak p fitting untuk belah incik pinky....belah ai ..tak de baju ekor2 sebab orgnyer kemetot! hehe

elle's laaa~ said...

adawiyah : kalo ikot pakej, ada 4psg bju. Tp kteorg mls nk tko2 bju,so amek 2psg bju je.hehe

elle's laaa~ said...

dia : takpe,pkai je yg ada ekor.. Kte pn kemetot jugk tau. Hihi

~ NANA ~ said...

wiwitttt comeynye :)

btw i like ur hair *tak pasal-pasal*

fira. said...

yay!! cantek2.. saye suke semuanye. but the 1st one look cantik even better. isk.. jelesnye.. msti u dh berangan mlm2 dgn baju yg u dh pilih tu kan. kudos!

cheQmOomOo said...

weee cntik la bju dia :D

elle's laaa~ said...

nana : hahaha... lihat rambut kuuuuuu... ngahaha!

fira : hahaha..... berangan? itu harus laaa kan .. hiihihihi

cheqmomo : maseh kamu :)