Monday, March 28, 2011

Kad Kahwin : Draft Dah Terima, Tapiiiiiii...............


As-Salam.....


Selamat Pagi warga blogger sekelian...
how's ur weekend? is it nice??
me....... hmmm, biase2 jek.... :)

ari sabtu lepas, kite dah fitting baju sanding!!
oommmmgeeeee................
cantek sangat baju nye... tapi tu laaa,
kite tak tempah kat designer.. kite amek je baju sanding
yang dah siap dlm pakej eksklusif tuuu ...

ok.. back to entry....

semalam kaza art dah send draft kad jemputan via emel.
dgn gelojoh nye, aku pon bukak trus! tak sabo kate kan!

dandan tengok je draft nye....

MAK HAIIIIIIII, banyak nye salah eja!!!

contoh 1 : kami MEMPESILAKAN
contoh 2 : NORLELA
contoh 3 : yang ni lah tak bleh blah.........
Semoga dengan kehadiran PARU jemputan
dapat MENGERIKAN lagi majlis kami.

aiyakkkk..... MENGERIKAN......... mintak dijauh kan Ya Allah...

hmmm, tu je kot yang typo pade kad aku... kad tunang pon
ade jugak yang typo.. tapi tak la sebanyak typo kad aku...

aku dah print draft nye, dah betulkan pon mne yang salah..
ptg ni harus bekejaran ke Pontian, hantar draft ni semula.
pasni kalo salah lagi...... memang nak kene la kan... hehe :)







ini pulak, map nk ke rumah aku..
boleh anda lihat berape bnyak pembetulan ?
aiyoyo!! naseb la aku belum tunjuk mak abah lagi...
kalo dorg tengok ni, ade kunk aku dengo ceramah free... heee :P

ok lah.. tu aje...
next entry : fitting baju! yeayyy !!

Have A Nice Monday u all!!!

18 kepoh-kepoh:

~ NANA ~ said...

mak oiii punye byk typo...

sah2 dia byk terima tempahan dr org lain tu....hihik

btw kasi tunjuk la sket baju u...nk tgkkkkk

elle's laaa~ said...

kan..... rase mcm nk marah je... tapi sabo aje lah... hehehe...

baju??? ok ok.... tggu kan review nye nnti.. muahaha~

Lala said...

aiyok!!! takotnyer!!!
the best way, printkan draft tu besor2,
then buat pembetulan dengan vendor secara face to face.

lepas dah betulkan, print besor2 lagi, tengok ada silap tak. perlu check satu2!

e k i n ♥ y u s r i said...

lor...
kedai kad kawin pon leh typo ke?
wat keje sambil lewa nie....
huhuhu

fira. said...

cpt buat entry fitting baju u tu!! sgt teruja part2 mcm ni. glad u like ur baju. n cepat2 la update!! look forward to read about it! pasal card, itu la hikmah die tunjuk kat u dulu ape yg die dh draft. dpt la u correct kan ape yg wrong. huhuhu.. u moving good! keep it up!

jooleata said...

ko relax sikit elle.. jgn mara2 okeyh.. :D

"cikkin" said...

bestnye..da g fitting baju..hihi..x saba tunggu my turn..WP x call2 lg untuk fitting..=)

elle's laaa~ said...

lala : hmmm, yeszaaa!! emang ptg gue mahu ketemuk sama itu vndor dong! heee :)

ekin : tu la pasai... dorg ni malas nk check balik ke... hmmmm....


fira : heeeee :) sabau naaa.... ngah tggu picca dari FMOH.. segala picca ade kat camera dia plak.. :)

jazz : marah ni... dorg tahu tak aku marah ni... miahahaha!

cikkin : hehehe, kite takyah tggu WP call, kite teus je terjah butik WP.. ckp je kat dia, kite nak pilih baju... heee :))

Nadya Zahid said...

mengerikan??aiyoooooooooooo!!!nak kene org kad tuh!

K.I.N.A said...

huhu..scarynye..tu betapa pentingnye draft kan..

elle's laaa~ said...

nadya : hahaha... mandai2 je kan dia buat ayat mcm tuu... heeeee :))

elle's laaa~ said...

kina : tahu takpe kina... nasib baik kite mintak draft dari dia... every weeks i call dia tanye kan kad i... ingat kan, takde la typo mne2 kan.. ko skali dah dapt, hamek koooo!! ngeeee :)

Lieya said...

Kekekeke.. standard la tu elle oiii... yg k.lia tuh hari pun ade salah gak, belum sempat nak n3 pasal tu semua. Nape xsend balik by email jer??? K.Lia buat mcm tu je... lepas email call dia org. Nak berkejar ke sane kedai kul 6.30 dah tutup la dek oiii...

luvira said...

banyak tul salah tuh..hehehe...dorang nih tak cek ke errkk b4 hantar kat customer..haih

elle's laaa~ said...

lieya : tunang kite tak suke contact thru emel.. dia tak puas hati kalo contact alam maya ni.. huhu.. tu yg nk kene face 2 face ngan org tuu.. bkn ape kan, lagi senang nk disscuss.. hehhe..

ira : hehehe, tu la pasal... walopon draft, jgn le samapi mcm tu sekali.. kunk nnti customer ckp ape pulak.. mne customer yg tak kesah, boleh lah kan dorg wat tak tahu.. kene customer yg mcm kite ngan tunang ni, hah!! tggu je la kedatangan kami ke kedai mereka.. heee :)

fainie_riz said...

bestnye dh fitting baju..

tragis betul typo u..kadang2 pelik jgk, mcmana la diorg ni wat keje..padahal tu mmg dh keje diorg n mesti dh byk kad2 lain yg diorg taip..tu pun boleh salah lg..klu setakat salah nama tu, blh la consider lg..MENGERIKAN..hahaha

elle's laaa~ said...

fai : heee :) sat g kite update pasal gi fitting pulak... yeayy !! hehehe...

hmmm, tak tahu la nk ckp cemane.. dorg pon manusia biase jugak kan fai.. nak marah pun, kesian pulak... hehehe...

Dia.Honey said...

ngeri sungguh ini draft....cenggane la leh banyak typo ..hadoiiiii