Tuesday, January 25, 2011

mana nak cari seperti ini ?

hye all~


malas laa nk potpetpotpet...
meh usha handbouqet ni..
kot-kot korang blh bg aku idea, mane nk cekau
kale-kale bunge ni yang saaaangaaatttt......... cunn!










source:yahoo!
(klik utk tumbesaran)


kenape picc jadik kecik molek niehh??
adehhhh.... potong betol laaa...!


watever laa... hummm, aku soka yang
no.4 tuuu... cantekk... mane la aku nk cekau
bunge-bunge mcm tuu ekk kat melesia ni??
agak-agak, ade jual tak kat kedai florist??

ok, sekian..
selamat ber'lunch' yea kawan-kawan..

11 kepoh-kepoh:

dyn said...

hydrangea ke tu...kalo ye ada je jual penah jumpe...mmg cantik

faraulah said...

kat Petaling street ada banyak dijual..akk selalu ambil kat sana kalau buat hantaran fresh flower

Lieya said...

DIY jela dik, kalau nak beli mahaiii... xde pun beli munge hidup ikut kaler ape nak pastu... hahhh penyekkk kat semua pastu ikat, dah jadi. Hehehehe

farahfatihah said...

DIY, ya itu yg terbaik..g beli bunga tu dulu hehe

Rilla said...

Yang no 4 tu Hydrangea. Kalau nak yang fresh flower boleh beli kat Petaling Street or Floristika. Tapi bunga ni fragile dan tak durable.

elle's laaa~ said...

dyn : hehe, cantek kan.. kite suka :)

faraulah : jauh la pulak nk ke petaling street .. hee ;)

lieya : memg nk diy pon kak.. tapiiii kt jb ni x bnyak choice la bunge2 dia...

farah : itu yg ku mahu ... tapiii.. paham2 la kt jb ni kan :)

rilla : jauh la kak nk ke sane... best betol jadik org KL ... mcm2 ade kalau nk beli... humm...

farhanna said...

better diy.. btw thanks folow me

jooleata said...

hihi.. ko nak ke elle bunga tu? p ayer itam la.. crik bunga plastik.. haha

shi3la said...

wahh chantek..memang semua chantek-chantek.lagik chantek kalau fresh flower punyerkann..tengok pon dah chantek belum cium lagik...

elle's laaa~ said...

jazz : are u sure, kt aitam ade bunge2 yg aku nk tuu???

shila : hehe.... tahu takpe kan... geram jer tengok bunge yg cantek2 ni...

sheeraY said...

akak nak bunga fresh ke ?