Thursday, January 27, 2011

siape suka PROMOSI ? kalau suka, meh bace sini meh .

Salam all~


waahhhhh!! tajokk!! mcm best jerr. ehehe..
ok lah, tanak cakap banyak ......
meh sini rapat-rapat ..




source : NewlyWeddsPhoto aka LIAN

HEHE. korang nampak ???
so, to all b2b area Joho , yang berminat nk join
promo ni, boleh la call LIAN now utk booking date ..

promo ni untill last week of February tauu .. best kan??

RM 60 sahaja !!! murah saaangaaaatttt !!
ade ke photog lain wat promo mcm ni ???

walopon setengah jam je , tapi hasil nye??
korang akan dapat DVD burn and best part is
korang dapat lagik 50pcs EDITED PICC okehhh!!!
so ladies... hurry up !
book your date now ...

kalo rase tanak pre wedd, boleh je try photoshoot ni :)
murah pon murah kan... hehe :p

FYI : lian jugak seorang photographer area KL.. so, b2b area KL yang masih lagi tak tahu nk pilih OP mane, y not u try tanye lian.. pakej2 beliau sgt affordable.. she's have a goooodddd PR!! trust me.. :) so, kalau nk contact beliau ni, boleh je add facebook beliau di : Liyana Abd Rahman atau pon page beliau di : NewlyWedds Photography .. OR kalau nak lebih senang lagi boleh la call beliau terus di : 012 729 4507 - liyana .

pssttt ; yang dah kahwin pon boleh je kalo nk
join photoshoot ni . :)

ok ladies, that's all..
tata.
:)

7 kepoh-kepoh:

mizz eyta said...

btol2.. i yg da kawen n preggie ni. so i wat maternity shoot , mmg besh, lian amek gmbr cun woo!!! x rugi :)

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

Kat fesbuk akak x ingat sape photographer, ade jugak buat sejam rm100. Ok la tu kan..

farahfatihah said...

yang dah kawen leh x? heheh

elle's laaa~ said...

mizz eyta : hehehe.. u right sis !!! :)

Kasut Pink : ok sgt tu kak :)

Farah : boleh aje kak farah .. di alu-alu kan .. hehehe :)

Mawar misswateva said...

untungnya org JB..murah tuuu..cepat2 grab.=)

en.kayrul dn cik nadua said...

wah.cam best ni.kena book untuk pre-wed pict kami.tq 4 good info

btw.slm kenal.kami b2b dari bt phat :)

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

alamak.. terlepas!