Wednesday, December 15, 2010

sedih + kecewa = ??

HAI HAI semua ~





Happy Birthday My Darling .
I wish U have a Prosperity & Wonderful Life .
May Allah Bless U, Always & Always .
May Allah Give U a Long Life Lasting .
AND ; i wish u will always on my side every second !!
HAPPY BIRTHDAY MOHD.KHAIRUD-DIN BIN HJ MD. NOH, 25 YEARS !


kan bagus kalo ayat2 kt atas ni aku ucapkan pde dia mlm tdi .
knp laaa mlm birthday dia , we ol gaduh ... :(

ni sume gara2 makcik ex-Boyfie aku call aku mlm tdi .
kalo dia x call aku , kompem aku da enjoy celebrate ngan darling mlm tdi .

mkcik ex-boyfie aku tu nk ape tah call aku .
da sekian lame dia x carik aku, x calling aku, blh pulak
mlm tadi dia call aku kan .. aisehhhhh ..
daaa x pasal2 , aku gado ngan incek darling ..
kesian darling .. last year x celebrate , dis year ponn
x celebrate .. sorry yunk, bkn i yg carik dia, dia yg carik i .. :(

sedih sgt bile bedepan ngan situasi mcm ni ....

4 kepoh-kepoh:

farahfatihah said...

kena sabar byk2..dugaan tu....bertahan.....

WillBe.Mrs said...

elle, byk dugaan kan...sabar ek...u kne explain dgn darling u tu so that nnti dia x slh phm...okeh??

LittleSunshine said...

kesian yer.
xcelebrate sm2..nnti u explain la with ur laling.
dugaan nk kawen..sbr yer

elle's laaa~ said...

farah : yeaa, bertahan sampai x tahan .. huuuu :(

wbm : hummm, da bnyak kali explain, tapi biase laa, lelaki ....

little : dugaan nk kawen kann... memg penuh kesabaran dahh ni menempuhi onak ranjau nk kawen .. heeee:)