Friday, December 10, 2010

dillemma

salam all's ~


hopefully dis friday will make ur day nice & shine ..
aku xde mudd nk koje arini .. rse mcm nk amek halfday jekk !
tapiiiiiii ... boss aku msti x bagi .. aghhh ,,, nk balik jugak !!!

girls, what u prefer for ur OP ??
someone's Profesional/ Famous/ Hv Good Portfolio/ Good
Quality Photo and etc

OR

korang juz pilih yg MURAH, good in PR ..
portfolio dia pulak ,, ok laaa ... cantek jugak .. blh tahan ..
sedap mate memandang ..

haaaa ... mcm mane ni ... yg kuar duit nk bayar kite kan...
takot laaa aku kalau tesilap pilih ...
honestly, aku memg nk carik OP yg murah & blh tolak ansur
ngan clients dia .. ok, aku da jupe org mcm tuuu ..
da booking da ponn .. cume belom pay depo ..
tapiiii .. aku tetibe rse dillemma pulak dlm bab2 pilih OP ni ..

bkn ape, aku takot jadik mcm kwn aku , gmbar kawen dia x berape
nak ok ... dia bayar pon agak mahal .. last2 bile dpt gmbar ,, hmmmmm ..
kesian dia ...

aku harap , OP yg aku pilih ni , dpt amek gambar kawen aku
cantek2 ! hehhe ...
nnti aku wat entry pasal OP aku da book ehh .. tggu aku pay depo dulu ,
baru leyh wat entry pasal OP .. hehhe...

teaser dulu okehhh ;




haaaa ... cantekkk kannn ????
:)

nantikan yeaaa :)

tata! salam jumaat .....

4 kepoh-kepoh:

LisaLisut said...

budget - good quality photo - good PR. itu kalau i la.budget is main thing to me.huhu

babe, cantik gmbr ats tu.siapaaa?nnt share ek.hihi

ElyaElmo said...

me and fiance pilih gmba yg nmpak hiduppp..and angle cantik2 ...hehe..budget pun tak berapa nk mahal sgt

Sukahati Photography said...

chantek gambor ni.....sukahati akan try wat mcmni nanti.

http://sukahatiphotography.blogspot.com/

Mai Sakurada said...

dah dapat OP belum..??

My OP masa tunang tgh buat promotion..
untuk 3 event (nikah + 2 reception) dia charge RM1500 jer..
Boleh check kat blog dia
http://shereenzahiran.com/blog/

all the best.. :)