Wednesday, December 8, 2010

future asset !

assalammualaikum ....


semalam coti kan , incek darling pon coti jugakk..
bangun awal sebab ini :

comel takk ?? heee ;)


aku bangun awal sebab lobter sekor ni da pandai panjat ..
bile dia da pandai panjat, dia pon berani la kuar dari rumah beliau ni..
pandai pulak tuu, masuk lobang toilet ..
naseb bekk la beliau ni masuk toilet basuh baju ..
kalo masuk toilet lagi 1, jgn harap laaa aku
nk cedok ko balik lobbs !! pandai2 la ko idop dlm lobang toii tuu..

bangun pon da awal, terus msg laling ajak keluar !!
plan semalam adelah melancong ke rumah baru .. hihihi ..
nk pegi SSF, laling x nakk .. dia ckp, kalo nk g, g sendiri..
ishhhhhh .... kejam !!!

okehh , back to post ;

umm, ni laaa dia our future asset ..
cantek kann .. w/p simple ..
ni bahagian hall ..

ruang dapur di belakang tuu ...
x menggunakan banyak ruang ..
tapi kalo bnyak duit, blh sambung belakang lagi .
ade tanah kosong lagi kt belakang tuu.


pic2 atas ni akceli Show House kt situ .. hihihi ...
taman ni kt kulai.. Taman Scientex ..
harge rumah ni sgt2 affordable ok !!
kt KL, bandar JB sekalipon, xkn dpt harge mcm ni ..
tu yg incek darling beriya nk sgt rumah ni ..




10 kepoh-kepoh:

LisaLisut said...

best betul spe duk luar KL. rumah sebesar tu if kt KL tak dapek la 300ribu dh.tsk tsk..apartment pun skrg dh 250k above. tu je la yg mampu.haha

elle's laaa~ said...

tahu takpe lisa ... naseb bek laaa jupe rumah nie ... muarah !! sesangat murah .. memg mampu dimiliki semua golongan .. heeee :)

nYomeL said...

wahhh.. syoknyee..
besnye duk kat luar KL kann..

elle's laaa~ said...

nyomel : x best laaaa ... x best sbb xde ikea , xde shoping centre yg meletopss ... huuuuu :) tapi best sbb ade rumah murah, jln pon x jem sgt .. haha

Lyana MK said...

itu ah!kt kl mahal lah dear....huhuh syok nyerr!

elle's laaa~ said...

hehehe .. rumah kt kl mhl2 kan .. hummmm ...

farahfatihah said...

wahhhh best nya pas kawen duk skali huhu

elle's laaa~ said...

hehehe... harus la kak farah .... tu yg cepat2 nk carik umah murah .. sementara da jupe umah murah ni, terus je booking ... design pon superb tauu .. siap ade balcony lagi ...

lydiarahayumahmod said...

canteknya decoration rumah. simple but nice.

CikSyafa said...

tanteknya deco dia...waaaah.i loike ^__^