Wednesday, December 1, 2010

diary isnin pulak

asslammualaikum u alls ...

isnin : bangun pukol 5pagi .. awal x awal sgt la kann ...
sbb musabab aku bangun awal cenggitu krn aku gerak
dari umaa family aku kt Pasir Gudang .. kunk kalo aku lewat
sikit, kompom2 lerr hiway Pasir Gudang tuu jamm ...
lagipon aku nk kene naek opis print resume aku sebelom
p intebiu ... incek darling drive laju gilos ok .. x nyempat aku nk lelap
kan bijik mate .. tau2 je da smpai opis aku .. seram naek opis pagi2 ..
cepat2 aku on pc then print resume .. terus blahh .. huhuhu...

sampai wisma ade la dlm kol 645 .. ade jugak bdk lain yg smpai awal..
sementare nk tggu tuu , incek darling ajak p breakfast dulu ..
breakfast mkn mee goreng yg x sedap ! smpai aku nk kene
cirit .... !!

pukol 7.15am, aku da naik tingkat 6 .. alhamdulilah, x ramai lg yg
smpai, so turn aku adalah no.3 ...

da isik borang tu borang ini, penemuduge tuu pon sampai .....
seorang wanita berbangsa india bersame seorang jejaka
berkulit putih gebu berbangsa melayu .. hensem okehhh !! hahha!

aku x mahu laaa review pasal aku intebiu aritu .......
sbb nye....... aku rase mcm x konfiden ngan stiap jawapan
bile inteviewer tuu tanye aku ... :(

habis inteview pukol 9.10 am..
nk ke shoping complex, blom tentu da bukak kan ..
so, aku soh incek darling anto aku balik uma sewa aku ..
nk tido dulu, nnti pas zohor baru ajak dia kuar semula ..

zzzzzzzz ..........

pukol 1.30 aku msg incek darling ajak p shoping carik mekap set aku..

first, kiteorg g Danga City Mall, kt ctue ade Metrojaya ..
ahhh , mcm hampessss , brg2 sume mcm siot jekk ...

second, g holiday plaza pulak , kt ctue ade Parkson ...
kt Parkson pon same , brg2 dia sungguh x memenuhi taste aku ..
sungguh time tuu aku da nk giveup !!

incek darling pujok ajak g Jusco Tebrau .. ye lahhh .. aku ikot ..

first, tgok mekap set MAC .....
harge; hampir 7++ ... aku pndang incek darling, dia pandang aku...
aku tahu, dia msti nk ckp MAHAL .. haha..
dah, x payah nk buang mase ...

aku ajak dia pulak g Bobbi Brown ...
mekap set dia dlm 6++ ....
incek darling kelihatan berminat okehh ...
tapi aku tak minat langsung !!!!
sbb; brg2 dia sume kecik2, baik dari liquid fondation smpai
le ke brg2 yg lain .. x mahu ! x mahu !
kunk aku pakai x sampai sebula da abess ....
incek darling da ngomel kecik2 time ni ..
aku diam kn aje ... sbb aku pk ade 1 lagi kedai blom pegi ..

last shop; Estee Lauder .................
kt sini la berakhir nye pencarian mekap set utk aku .....
sgt puas hati !! semua ado okehh .. !!
incek darling da blh tersenyum .. tau plak nk senyum .. hihi

so, settle sudah misi pencarian Perfume & Make Up set ....



notabelog : kiteorg bkn laaa bakal pengantin yg mepunyai ribuan ringgit malaysia smpai kan nk bli brg2 hantaran mahal2 ... pade aku, biar lah brg tu murah sekali pon, yg peting aku x bebankan kewangan incek darling aku ... :)

1 kepoh-kepoh:

♥ semUt keciiL said...

erm boleh kongsi sikt x temuduga tu? coz sy ade tmuduga jgk 22/12/10 ni~ xde pglaman lagi.. thx