Thursday, December 2, 2010

Candy Buffet

hello all's ~










source : googles

antare idea2 untuk candy buffet aku nnti ... DIY maybe ..
balang2 tu sume nk cari mane ekk ? aku penah tgok kt SSF,
tapi rege dia ..... x mampu makkk !!

kt uma aku ade jugak balang2 mcm tuu , tapi ade 3/4 balang je kott..
tu pon mak aku punyo .. dia bkn gune ponn .. so, blh laa aku gune
tarok kt candy buffet table aku nnti ...

dlm balang2 tu nti aku mahu ltk gule2 , coklat , macemallow ,
cumi , lolipop , ape lagii ??? bg idea pelissss ....

2 petugas juge aku sudah arahkan utk menjage meja candy buffet nie..
mereka ialah : 1. sepupu aku , teha & 2. adek aku , nani ...

tugas mereka adlh menjaga candy buffet table tuu dari di curi , di ambil
atau lain2 perkataan lagi .. n aku nk dorg limit kan stiap sorg kanak2 ,
hnye blh mengambil 10pcs candy shj ..... hahha!!


7 kepoh-kepoh:

K.I.N.A said...

SSF punye barang comel2 kan..arap2 sale yang start esok ni berbaloi2..candy murah byk kat balakong & chowkit..;0

Dita Lolita said...

vouge gitew!!!bagus2!!i loikeeee!!!

WillBe.Mrs said...

ha beli je kt hinode...rm5 ajo satu balang...plus kalo g kdai2 gift yg wt sales pun dorg ada jual balang²..cantik dan murah..!

harzharun said...

hi dear...sgt best idea ni...blogger "miss x" dr "when he propose i said yes" dah pernah buat ni tuk e-day dia..suwet sgt..mebe u ble tny dia...

anaztasias aira said...

hinode murah heheh, saya pun akan ada candy buffet =)

elle's laaa~ said...

HINODE ade ke ekk balang2 yg tinggi tu .. hummm , da tgok kt aitam, joho .. harge : rm 39.90 , tawar2 dpt 35.00 shj .. hummmm .. so npaknye, misi pencarian harus ke HINODE xpon kt DAISO JAPAN tu ade x ?

Adawiyah A.Halim said...

dekat KK HOME DECOR pun ada rasanya =)
sama la..kte pun nk wat candy buffet..cm best jer..