Friday, August 3, 2012

Hana Humaira 5 months

Assalammualaikum...

Sekejap je aku rasa my dotter dah 5 moths.. Macam baru semalam aku naik lif jalan kaki nak masuk labour room.. Haha

Alhamdulilah, 01 Ogos 2012, my little H da genap 5 bulan.. Maksud nyerrrr... Makaud nye aku tak sabo nak bagi dia makan bulan depan.. Hehe..
Tak sabo, tapi satu barang utk nk buat solid food pn nan hado aku beli..
Tunggu gaji + bonus masuk 14hb nnti.. Bole giteww.. Hehe

Ok lah, anak dah 5 bulan tapi aku tak pernah nak review ape perkembangan terkini dia..
Maklom laaa, aku ni kan nak update blog ikot suke hati mood aku jaa..
Dasaaaarrr kannn...


• sebenarnya Hana Humaira dah pandai meniarap mase umur dia 3 bulan lagi. Tapi bese la, anak dara aku ni malas sikit. Baru niarap kejap dah ngamuk..
• dah mula pandai nak capai barang... Saboooo je laaa..
• makin beso makin kuat pulak dia nak milk.. Oh ye, anak aku tak full bf.. Later la aku update pasal bf ni....
• dah pandai bebel sorang-sorang.. Joyah sungguh anak dara ku..
• pantang nampak ape-ape ade depan mata or kt tangan dia... Confirmmmm, masuk mulot terus.. Haaaiii la anak..
• masih lagi tidur ikot masa.. Kalau pukul 9mlm dia tido, pukul 10 pagi baru dia bangun.. Jangan la nak kejut paksa dia.. Ngamuk la dia nanti.. Tapi mr K aku selalu kacau dia.. Elok budak tu tengah sedap tido, boley dia kejot suruh bangon.. Hessshhhh!

Emmm, tu je la dulu kot.. Penat aku refresh mind aku, ape lagi budak tecit tu dah dapat akai...








Berbagai ekpresi mimik muka yang Hana Humaira cuba nak sampai kan.. Kekekeke.. Muke dia tengah buat kuih semprit pon hado.. Kahhh!

1 kepoh-kepoh:

e k i n ♥ y u s r i said...

kejap je dah 5 bulan yerk