Wednesday, July 25, 2012

Not So Wordless

Assalammualaikum...



Perbualan pendek suami dan isteri radi pagi..

Si suami kejut si isteri suruh bangun dan pegi mandi..

Isteri : cukkkkk.. tanak keje la..
Suami : tanak keje?? Hmm, kalo tanak keje dah.. sambung tido balik..
Isteri : noooo.. bukan tanak keje arini je, tapi tanak keje terus.. Penat laa..
Suami : syg nk benti keje ke?? Hmmm.. (lama ok dia pk) ok lah, benti lah.. Jaga Hana kt rumah ea.. Tapi.......................
Isteri : tapi ape cuk??
Suami : kalau syg dah tak keje, no more new clothes, no more new handbags, shoes, shawls, bla bla bla bla bla n blaaaa... Bole?
Isteri : (pantas ku jawab). Eh, ok jer.. Tapi kalo sebulan 1 barang takpe kan.. Hehehehe....
Suami : (terus masuk bilik solat)

Hehehehehe..

Best nye kalau Jadik Fully housewife.. Jaga anak sendiri & sediakan makan minum pakai kemas umah semua utk suami dan anak..

Akan ku fikirkan nak benti keje ke tidok..
Senyum sampai telinga sebab dah dapat green light dari husband.. Kahhh!







NomNomNomNommm! Cayang buah hati ni..


5 kepoh-kepoh:

nYomeL said...

Comelnyeee!! Tengok ape la tuu.. Hehe.

LisaLisut said...

semua husband prefer their wife to stah at home i rs. i tot husband i jenis suka i keje. rupanya lg suka i duk umh jaga anak. but for now xbleh lg la.komitmen byk. huhu. hi hana! tggu kwn Hana sorg lg keluar ye.doakan aunty :P

elle's laaa~ said...

nyomel : dia tengah memain ngan bapaknye.. hehehe

lisa : memule dulu asben i mcm x kasi i nk bentikeje n duk rumah, sbb bnyk komitmen.. tapi entah cmne pagi ni dia approved pulak i nak duk umah... hehehe.. tp bile di pk kn balik, mcm ksian la pulak kt asben kalo i benti keje.. huhu

e k i n ♥ y u s r i said...

klu dok kl x keje...
maknenye makan pasirler
huhuhuhu

fitria said...

bez giler klu leh dok umah jage anak sndri kan..