Wednesday, June 1, 2011

Update 3 Minggu Sebelum Majlis

As- Salam


Tengah pening dengan preparation majlis yg masih banyak tak settle lagi.
Bende- Bende penting, alhamdulilah, semua nye dah ok..
tinggal tarikh nikah je ni tak confirm lagi. kami nak nikah on the same day,
tapi tok kadi tu tolak sbb dia kate dia ade hal pagi tuu, kalo nk nikah ari yg same,
kene nikah lpas kul 11.. haiyaa, kul 11 jemputan da dtg laaaaa...
kalo tak boleh jugak nikah on th same day, terpakse la nikah awal..
maybe jumaat lepas asar... ape pun kene tggu keputusan abah & tok kadi..
mintak- mintak dpt la nikah ari sabtu pagi.. ;)

so,ari sabtu ni banyak bende nk kene buat.. kene plan betul- betul ni...



Sabtu Pagi
- Pergi jemputan kawen Lyana Mk kat BP.
- Singgah Air Hitam sekejap, nk cari barang sikit.
- Bertolak semula ke JB.


Sabtu Petang
- Survey bunga kat kedai bunga Jacqueline.
- Survey cawan.
- Nak buat appoinment SPA.


Sabtu Malam
- Kelas mengaji dengan Kak Nani dirumah.
- Selesai kelas, mula buat hantaran yg tak setele lagi.
- Tido dengan lene nya.. hahahaha ;))


ehh, knp nmpak mcm sikit je ehh? betul ke tak ni? her her her ;)
ahh, tak kesah la, yg penting misi harus dijalankan.

Gi Air Hitam actually nak carik balang rupa mcm ni ::





dan ini ::



mase gi KL ari tu singgah IKEA, ade jumpe, tapi tak tergerak ati pulak nk beli.
ni dah kt JB, rase ralat la pulak tak beli tu ari.. so, pencarian akan diteruskan
ke Air Hitam.. mintak- mintak balang tu ade di sana.. hmmm.....

Ok. That's all for today.




(pssst, knp ehh bile aku nk gune words kale, dia tak keluo kale. hmmmm...)


13 kepoh-kepoh:

LisaLisut said...

kat ikea mahal kan elle?huhuhu... bestnya lgi 3weeks.kata banyak i tgk mcm skit je ni.hahahaha.chill :)

nida-razak said...

3 weeks je lagi, da dekat da..dup dap x?hehe

neeza said...

balang tu nk wat centerpieces ke adik elle? Cantik lah

♥ Kasut Pink ♥ said...

Balang2 camtu kat kedai 5 hengget pon byk yg lawa.. Tgh mencarik jgk ni balang untuk centerpieces..

jooleata said...

woot woot.. wah.. suma cam da bnyak settle! bestlah~ haha

e k i n ♥ y u s r i said...

air hitam kan byk balang2 cmnie

zimie said...

niceeee nye chenta wedding nye balang.dengan deco bunga sebegitu.hihi goodluck babe!i pon doakan semuanya selamat.

Lieya said...

HA haaa tengok mcm xbyk, tp nanti sampai masanye tak cukup masanye woooo.... hakak ko ni dah merasainye dek oiiii, sampai nak p scall gigi pun xsempat, sedeyyyy jeeee

tqahmisdar said...

da dekat da.. bes2..hehe

elle's laaa~ said...

lisa : tuu la, satu balang yg kecik molek kurus kedengking tu i tgok, ade la dlm rm 16.90 kat ikea... tu yg takde perasaan nk beli.. hahaha...

best???? takot huiiii... nebes.... haha


Nida-Razak : bukan takat dup dap dah ni, huhuhu

elle's laaa~ said...

kak neeza : hehehehe... centrepieces? agak nye kott.. tggu real wedding nnti ehh.. hehe


kak pink : dah tgok kt kdai rm5, tpi takdo yg bekenan laaa ... huhu ;))


jazz : alhamdulilah jazz, masih gagah aku nk settle kan semua nye sebelum majlis.. huhu


ekin : tuu la, ngat nk p survey sabtu ni kt sane.. harap ade laaa.. heee ;)

Zara Zainudin said...

hye...

blog walking, trjumpa blog elle...
mase akk sy nak kawen dlu pon tok kadi bz..
solution, carik tok kadi lain yg available..jab agama/tok kadi yg suggestkan...
lastly, dpt gak akk sy nikah pd hari yg kitorg nak..

fainie_riz said...

i pernah jumpe balang tu kat giant..murah jek masa tu 4.99 kot..