Thursday, June 2, 2011

Guestbook Ready To Contengggg!! hehe


As- Salam....


semalam banyak sangat Lady Boss baru bagi aku keje.. memg tau dia tuu..
mentang- mentang aku nk coti panjang nnti, dia bagi banyak keje ehh...

walopon banyak giler keje yg aku kene buat semlam...
tapiiiii... sempat jugak aku siap kan Design Guestbook aku.. ngehehehe!!

almaklom laa, bak kate Lisa Lisut, walopon godeh tenet time keje, tapi koje tetap jalan ape.
multi-tasking kate kan.. hua hua hua....

sebenarnya aku dah design lame dah guestbook ni, tapi aku punye lalok,
aku tak save dlm pendrive... aku save kt PC je.. bajet mcm PC ni akan ok la
sampai ke hari aku nk Print out.. jap gi last week, PC aku kene virus, so
memg sume data- data ilang mcm tu je la kan.. huuuuu ;( sedih ...

so, memikirkan mase mcm dah ade takde sangat ni, aku gigihkan jugak design
guestbook aku.. sambil aku wat keje, sambil tu la aku mendesign...

alhamdulilah, berkat kesabaran, siap sudehhh keje mendesign.. hehe

nah, tengok ni, tak cantek pon,.. biase- biase je.. almaklom laaa,
kite ni bukan budak art & creative.. hehehe.. so, nk gune segala potosop
ke, ilustrator ke, memg jgn harap la kan.. hehe..




haaaa, tak caye.. kan biase- biase je kan...
aku wat simple- simple jaa.. Khai pun takmau yg crowded sangat..
kiteorang kongsi guestbook, lepas belah aku, bwak ke belah dia pulak..
malas laa nk ade sampai 2 guestbook, sekali harung je senang.. heeee ;))

ehh, tu actually Front Cover dia jee.. yg dlm dia nk tgok jugak ke???
hehehe, takyah laaa.... malu laaa.... kalo dah luo pon tak cantek,
dalam lagi la jgn harap cantek.. hehehe....

takpe, takpe... nnti kite hapdate ehh lepas majlis ;)

ok, tata titi tutu ;))

9 kepoh-kepoh:

LisaLisut said...

wowwwww.DIY.kreatif.i like.simple.rajin.bagus.deserve a round applause ;p

i order.sbb xkreatif+mls.heheh.lupa aa baik suh buat 1 je..dr i order 2.haish.sng buat cm u.angkut bawak side laki je nt.ala dh teroder..takpelah...huhu

♥iDaYu aYu♥ said...

wahh..besnyer da nk kawen! jeles la mcm nie...hehehe...btw..nice 2 know u..org pasir jgk eaa?hehehe...kawen kt mne?nk ngendap la...heheh

fira. said...

elle, ok pe. simple je. cantik2. semoga bertambah cantik la isi die dgn wishes2 yg menarik2. =)

fainie_riz said...

tak sabar nk drop a wish for u ni..elle, pastikan cukup muka surat..masa i g wedding my kazen hari tu, 2 books habis..mana tak nye sorg 1 page..tp nak kate ape kn, org dh tulis..

♥ Kasut Pink ♥ said...

ye la bagus idea tu skalikan je belah lelaki & perempuan kan. nak simpan pon senang..

K.I.N.A said...

simplicity is the best kan..suke simple2 cmtu..

zimie said...

simple, kreatif dan menjimatkan!! diy is the best kan? ;)

Hidayati Farhan said...

simple but nice lah ella. hihi.

salam kenal. saya link kan awk eh :)

e k i n ♥ y u s r i said...

nak conteng jugak
hehe