Monday, June 6, 2011

Review - Wedding Lyana MK



As- Salam.....

Bismillahhirohmannirrohim....


Monday Bluesssss ;) btw, good morning all.....
mula kan pagi anda dgn senyuman dan bismillah.....

emmm, sabtu lepas, buat kali pertamanya aku pergi menghadirkan
diri ke perkahwinan BBF... serious, ini pertama kali... malu #$%^&*(@!
hehehe...

kami gerak awal, dlm pukul 9am gitu laaa.. sbb tengahhari nk terus ke seremban.
alhamdulilah, selamat sampai di rumah yana around 11.15am gitu laa...

memula sesat jugak, salah masuk lorong.. kebetulan, kat lorong tu pun ade
majlis kahwin jugak.. first sekali nk sure kan tu majlis Yana, aku tengok kemah
dia dulu, haha.. pastu aku tengok theme colour, hehe..then baru tgok bunting...
dah tengok tiga- tiga salah, ok! memg bukan umah yana la tuu.. huhuhu..
nasib bek tak singgah makan.. haha

then, keluar semula dari Pt.Semarang Lapis tuu, jumpa jalan besar Batu Pahat-Air Hitam,
kami masuk semula ke Parit Botak.. kat situ kami dah gaduh kecik- kecik..
khai suruh aku tengok Jalan, aku pi gasak main FB, pastu aku cakap kt dia -
" alah, tengok bunting laaa, kalo dia tulis name yana, umah yana la tuu "
tak memasal dapat se das mcm ni -
" tak kan nk harapkan tu aje! cube la serius sikit.. kunk tak jupe umah Yana,
kite balik JB terus.....! "

hahhaha,, padan muke aku!

tapi alhamdulilah, jupe jugak umah yana.. alah, tepi jalan jer... ;)

sampa- sampai, mak ayah yana suruh makan dulu..
mase tu tak ramai guest lagi.. maklom la, awal lagi kot. hehe

layanan yg di beri kan sangat- sangat best!!! mesra sangat pakcik makcik
kendarat tu.....



Sampai- sampai je terus makan! maklom la, lapo sangat.. tak sempat breakfast.. hehe
nmpak tak pakcik tuu, dia layan Khai dari kiteorang masuk khemah, sampai la Khai
duduk kat meja nk makan.. pastu Pakcik tu yg amik kan air... dia bukan amik kan
satu atau dua cawan, tapi dia amik kan SATU JUG air kooooo... hehehehe....
kelako la pakcik ni.... ;) masih pakcik...



haaaaa... tu diaaaa.. Puan Lyana sedang bersiap- siap mase aku nk masuk bilik
jumpe dia sebelum aku gerak balik... heeee ;))
nebes tauuuu.. first time jupe blogger..
cer tengok sape yg mekap dia.... waahhhhhhhh Read Zul laaa....
memula masuk bilik yana, rase mcm " ehh, mcm kenal laa MUA ni.. sape ehh?"
hahaha.... bengong... time tu rase mcm nk mintak saaiinnnn pun ade... hahaha
eksaited koooo jupe depan bijik mate... maklom la, aku ni jakun sikit...
muahahaha!




hehehe... harus la amik gambar sama Puan Lyana.....
dia belum siap mekap time ni.. tapi nk wat camne, aku nk kene gerak awal.. ;(
suara yana sangat comeiiiii... hee :))



pelamin Yana.. simple kan... tapi canteekkkkk sangattt!!


ok. dah tu aje gambar yg sempat di tembak... selainnya, harap maaf la yeaa..
aku ni bukan camwhoring actually... hehehe... ;))

salam- salam ngan mak yana, terus je menonong balik...
dah masuk dalam kereta, baru teringat pastu terjerit kt dlm kete -
" alaaaaaaaa!!! lupe nk saainnnn guestbook yanaaa.. "

nk patah balik, parking jauh,.. hmmm.. takpe laa, takde rezeki nk conteng.. ;(


buat Lyana & suami :
Selamat Pengantin Baru buat kamu berdua.
Semoga berbahagia hendak nya hingga ke akhir hayat.
Semoga dapat mengahrungi liku- liku kehidupan berumahtangga
dengan baik dan semoga yana mejadi isteri solehah kepada Faizol..
dan buat Faizol,
Semoga kamu menjadi Suami dan ketua kelurga yang baik dan bertanggungjawab.
amin ya rabbal alamin...


ok.. tata!

4 kepoh-kepoh:

LisaLisut said...

elle,cantik x mekap read zul live?hehe.tak sabor betul lisa ni.haha.sbb i book dia jugak for both majlis.hehehehehehhe.

LittleSunshine said...

hahhaha..boleh lupa sign guest book..nervous kot jumpa blogger..xpe..yana xmarah..kui2..
comel nya pic korang ber2 dlm bilik yana tu

anaztasias nora aira said...

ala jelesnya xdpt join ke sana... waa siap bergambar time makeup lagi yea... eheh xlama lgi lela pulak all the besh dear :)

Lyana MK said...

lela...
yana br jumpe entry nie!! big hug!!

tq sgt sudi dtg!! sgt2 menghargai!!!

muah!!!