Friday, April 15, 2011

Doorgift Selesai Sudah! Terima Kasih Mak~~

As- Salam ..


ehh , arini dah jumaat laaa. ouhh, gembira rase nye tiap kali Jumaat.
walopon Khai takde la keje jauh mane pon, tapi aku memg suke
sangat ari jumaat !! sebab weekend is holiday ....

tapi Jumaat arini special sikit . haha!
Khai dah balik dari KL arini . Yeaayyy!
seminggu dia kat sane, meroyan aku kat sini . bosan!
takde sape aku nak kacau, nak buli!

harap, dia selamat pulang ke Johor Bahru ptg nnti .
" yunk, kalo u bace post ni, please, please, please .....
drive carefully ok! biar lambat asal selamat ! and, u jgn
nak speed sangat ehh. i tarik idong u kunk! "

emmmmm, Sabtu lepas kan aku tak balik Pasir Gudang,
mak mcm biase la, tak boleh kate ape dah anak dia ni tak balik
walopon dah bagi notice awal- awal suh balik jugak weekend
lepas! tapi nak wat cemane mak, kite ade photoshoot pre- wedding.
heeeee :)) mak mesti sookaa tengok gambo anak mak nanti .

ouuhhh yeeaaa, mak aku tu, walopon aku takde sekali,
dia sanggup tau drive kete sorang- sorang p carik doorgift
ngan kain utk family aku .. ouhh makkk.. kamu sangat kuat
orang nye... drive bukan area- area JB jer, dia sanggup
pegi Air Hitam semate- mate nak carik doorgift ...
Ya Allah.. besar nye pengorbanan mu wahai ibu ku . :(

sooo... hal doorgift dah settle . untuk pihak lelaki dan juga
doorgift untuk kawan- kawan ku .. tapiii kan, kite takde
bagi doorgift kat tetamu biase.. ni sume plan mak kite .
kite follow jer.. so nnti B2B blogger yg dtg majlis kite,
please let my parents know that u are my friends ok!

kalo u all tak bagi tahu, tak dapek la u all merase doorgift
dari kiteorang nanti . hehehe :)

aku nak tarok gambo doorgift nye, tapi cable USB pulak
aku tak bawak.. adehhhh!! nnti mlm la ehh kite upload piccnye!

stay tune my fellows loveeee .
bai.


9 kepoh-kepoh:

~ NANA ~ said...

kentalnye ur mom...best betol...kirim slm kat ur mom k...hihihi

cik chinta said...

sonok oke...mak sgt gigih semangat drive ke air itam..jauh tu..superwoman la mak u..terharu T__T

zimie said...

bestnye.baik betul ur mom.nak tengok gak doorgift ella.i diy je.konon2 nak save budget.hihi

jooleata said...

haahha.. caya la mak ko mek.. itu nama nye, nak bg jadi majlis sempurna, at least utk mak ko gak la..

malynd_anggun said...

cpt sikit upload pic doorgift eh!! xsabo nak tgk! eheh

Adawiyah A.Halim said...

mmg terbaek la..mak awk ni...huuu..btol ckp cik malynd..upload la..nk tgk..hehehe

e k i n ♥ y u s r i said...

xleh ea?
ciannye...
tp rsnye dah boleh skrg
slh setting
hehehe

♥ Kasut Pink ♥ said...

Seronok ella byk benda dah jalan. Syukur ade mak mcm mak ella kan?

cheQmOomOo said...

selamat menolong mak :)