Friday, March 11, 2011

ONE year today as Fiancee ....

As-Salam,


Indahnye pagi jumaat hari ini.
tapi tak seindah hati ku yang risau memikir kan diri nya...

Pagi tadi hujan lebat sangat . hati risau nak lepaskan tunang
bergerak ke Kuantan bersama rakan sepejabat nye yang lain
menaiki Perodua Alza...

Hanya ALLAH shj yang tahu betape berat nye aku nak lepaskan
dia pergi sane... hmmmm, kami memg jarang sangat berpisah jauh2.
rase nye tak pernah la kot sepanjang bertunang ni dia pegi jalan jauh..

tunang kE kuantan bukan atas urusan keje mahupon komitmen lain
tapi... dia ke sane bagi meraikan Family Day yang di anjurkan
oleh Jabatan Lanskap MPJBT...

Walau ape pon, aku kat sini sentiase mendoakan keselamatan
dan kesejahteraan tunang dan rakan2 nye yang lain agar selamat
samaoi ke destinasi dan juga, selamat jua lah dia kembali ke Jb..

hari ni......... dah setahun kami bertunang.. kalo ikot kan perjanjian,
esok adalah hari pernikahan dan perkahwinan aku .. tapi atas sebab
yang tak dapat nak elakkan, kami tunda ke tarikh lain... alhamdulilah,
keluarga memahami ...





One Year Ago, i was engaged with my loved ONE.
i LOVE u Khairud-din Mohd more today then yesterday and more tomorrow then today.
There is no ONE i would rather have by my side then U!
Happy Anniversary For Being My Fiancee For ONE year today..
I LOVE U ;)

kalau ikotkan, kami memang nak raikan ulangtahun ni bersame
hari ni.. tapi ape kan daya... keadaan tak mengizinkan.. :((
jadi nye, kami rancang nak celebrate hari ahad nnti...

Semoga ALLAH melindungi kamu sepanjang kamu di sana ....

buat bakal suami ku ; Semoge hubungan ini akan terus harum
mekar mewangi selamanya hingga ke syurga .... dan diberikan
kesihatan yang sejahtera ke atas kite.. ku harap kan kisah lalu,
tak kan berulang pabila kite mula hidup berumahtangga....
saya sayang awak ! sangat - sangat !!!

5 kepoh-kepoh:

LisaLisut said...

sedihnye.i hate part pisah2 ni.i pn tak suke sorg kene tgl.hehe.chill elle.kalau ikut janji setahun mmg semua org nk ikat on the same date.tapi tak semua dapat.i pn sama.pttnye June.hahaha.tp sbb nk kumpul duit lg, up ke Sept.huahuahua.ikutkan aje.. ;p

"cikkin" said...

HAppy engageversary ella.!! x mo sedey ye..nnti boley celebrate..=)

~ NANA ~ said...

wah dah setahun jadi tunang org...i x tunang tp trus kawen...kekeke

lovelyadibah said...

alolo~...sedeynyer dier ..xpe2..chin's up okeyh!:)happy anniversary of 1 year engagement!hoho..moga segalanyer dipermudahkan!!amin~

Dia.Honey said...

semoga uolls kekal sampai syurga..tahniah... =)

anniversary ai ngan my hubby2b 2 hari before kami nikah.. =)