Thursday, March 17, 2011

100 days to go !

As- Salam....


what ???? 100 days untill the day ?
oh my...............

i need checklist now...

nervous nye, satu ape pon tak settle lagi ni..
kursus kawen tak pegi lagi, hiv belom buat, borang nikah
tak p amek lagi, tok kadi belom jumpe lagi..

aishhh, mcm2 lagi la yang belom ...
aku leh wat lek-lek aje kan..
nak kawen ke tanak oiii ??

hmmmm.. :(

10 kepoh-kepoh:

MIZZ SUE (ASAMGARAMGULA) said...

samelah kiter...huhu

elle's laaa~ said...

hehe... pening sebenanye nk start yang mne dulu .. hadoiiii...

malynd_anggun said...

caiyok ella!!
hehe

elle's laaa~ said...

masheh malynd :))

cik chinta said...

hahah...mmg sempoi la..ada org tu..tahun depan nk kawin..tahun ni da pegi amik kusus kawin

LittleSunshine said...

brg2 hantaran dh beli semua..ha3..xpe..ade lg ms tu..memag borang kena hantar plg awal 3bln be4..so okla tu..he3

elle's laaa~ said...

cik chinta : awal betol.... heee :)


liza : teehee :) tu la pasal, brg hantaran da settle semua, bende2 yang berat ni pulak tak settle2 .. huhuhu

Adawiyah A.Halim said...

heee...sama ler..kursus semua xg lagi..wat relax2 je..cm org xnk kawen..hahahaha

Lieya said...

Hahahah relax relax, k.lia yg lg 40 days to go ni pun xhantar lg borang. jgn gopoh2 wat pelan2...

didieadila said...

relax2..dd pon byk xsetel lg..fuhh dlm hati cuak jugak!