Thursday, March 3, 2011

Design Hantaran

As-Salam.....


Selamat Tengahhari sahabat ku .


yeaayyyy!! masalah bunting and welcome note settle sudah!
thanks Liyana sbb buat kan utk kite and design kan...
sorry tau kalau kite cerewet suro tuko tu ini .. ehehe!
nak tengok tak bunting yang liyana design kan utk kite ?
[ klik sini ehh ]

ok laaa, done for bunting and welcome note.

sepanjang aku blogging pasal kawen ni,
aku tak penah mention pasal design hantaran kan?
hummmm.. so, semalam mase beli barang2 yang nak
diy utk bunge telur tissue tuu, aku tengok banyak sangat
hataran yang cantek kat kedai tuu .. rase mcm ,.... eeeee,
tak tahu la nk cakap mcm mne... cantek sgt la!

sekali tengok harge : 7 dulang = rm 1,100.00

mampuihhh laaa kalo aku nak bagi org tu buat kan hantaran
nnti.. sayang nye la hai duit kalo dah habes 1k kat hantaran je.
baik buat sendiri selagi masih ade daya kreatif dlm diri ni.. cehhh~

so, tadi..... xde keje sgt, aku dibantu syg ku gugel, surf design
hantaran yang cun-cun.. mane tahu, boleh dapat idea kan .





credit to : rendabelleza

hehhhh, dua je la eh letak .. haha
bekenan sgt ngan hantaran mcm ni .. penah tengok kotak ni
kat ssf.. mahal oii .. makin besar kotak tu, maka nye makin
mahal la harge nye.. hummm... takpe .. mane tahu,
ade rezeki lebih, blh la bli kotak mcm ni kan ..

tapi semalam mase kat kedai kerja kahwin tuu,
aku betol minat la ngan 1 hantaran ni ... tapi x boleh nak amek picc.
staff dia asek ikot je aku ke mne.. siot kan!

btw, maybe hantaran aku akan lebih rupe gini >>>

loading>>>>>>>





loading>>>>>>>




loading>>>>>>>




loading>>>>>>>>



loading>>>>>>>>



loading>>>>>>>>




loading>>>>>>>>>


berape banyak loading daaaaaa,, teheeee :D

nah!! nak mcm ni boleh ???





dulang tuu mahal tau .. semalam aku tengok harge dia
rm 48 each .. kalo dah ade 13 dulang hantaran, xke jadik
rm6++ .... haihhhh, knp la korang ni jual mahal2 ehh ??

weekend ni balik kampung, nak disscuss ngan mumy pasal
hantaran ni .. mne tahu dia boleh sponse separuh .. muahaha!!

ok lah,
nak sambung keje!
semalam da la kene perli ngan boss... ;)

goodbye .

17 kepoh-kepoh:

Cik Puan Syafa said...

waaah dulang tu lawa laaa

elle's laaa~ said...

lawa kan ... kite suke!! tapi mahal laaa... huuu :(

lovelyadibah said...

beli la elle!t leh sewa..heeee~

~ NANA ~ said...

dear...if yg last tu kan, maybe lebih2 kurang hantaran i jugak la...wedding planner i suggest hijau putih camtu...kekeke

elle's laaa~ said...

dibah : hahaha... betul jugak kan .. takpe, akan difikir kan nak beli dulang ni ke atau yg lagi 1.. lagi 1 cun jugak .. tapi mahal sikit laaa...

nana: yeke?? hehe.. i punye x confirm lagi nak letak kale ape .. ehehe.. ikot mumy i nnti nak kale ape ..

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

yang wane putih tu ape kak? tempat letak lilin ke? ehehe.

LittleSunshine said...

lawa la..xpe ar mhl..nnti sewa kt b2b ahahaha..dpt pulang modal =)

Adawiyah A.Halim said...

SWEET =)ska la...tp mmg la..bekas2 cntik2 mahal..geram tol..tp btol jgk ckp lil sunshine leh sewa kan..berbaloi2 jgk =)

K.I.N.A said...

7 dulang = rm1100? tu macam boleh beli hantaran 2x ganda..huhu..

malynd_anggun said...

sgt cuantek itu dulang!!!

elle's laaa~ said...

oshinz : a'ahh .. tempat ltk lilin .. hehe.. kiut kan ..

liza : haaha, akan dtg.. dulang ni org da x pandang dah .. dorg mesti nk yg latest2 kan .. huhuhu

adawiyah : tuu la, asal cantek, design baru kuar, harge memg tak bleh blah .. tu baru dulang dia, belom yg lelain lagi tuu .. huhu

kina : tahu takpe kina.. kite tngok pon tekejut tau .. rase mcm tak bebaloi je kalo anto bagi org tu buat .. hahaha

malyn : cantek kan?? malyn beli laaa..... nnti kite blh pinjam.. ahahaha

LisaLisut said...

dulang tu dibuat dr apa?kaca ke plastik?i tak bole nk tgk.rabun ke aku ni? dia mcm ade corak2 yg i nmpk. huhuhu.

iedaNoor said...

klu dulang tu tuka ngan pinggan putih 4segi cmtu ok gak kot, nnt pinggan tu ley guna :)

elle's laaa~ said...

LISA : maybe dari plastik kott... heeee :) dia ade mcm2 bentuk, bulat ade, segi empat ade,, bentuk daun ade.. mcm2 laaa... cantekk sgt tau!!!

ieda : emmm, pinggan?? takmo laaaa.. kite nk lain dari yg lain sikit ... heeeee :))

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

chantek giler dulang tu, padan le dgn reghanye.. huhu

Azura said...

beli then boleh sewakan. tak pun kat blog tepak-sireh ade sewakan dulang sahaje. =)

jooleata said...

wahh.. cantik!