Wednesday, February 16, 2011

saya dah okay dah :)

salam ...


hummm, barang yang lepas jangan dikenang .....
so, aku memg x nak ingat ape2 dah ape yang dah jadik
kat aku last week ... i know, some of u tahu kenape kan ....

alhamdulilah, utk pengetahuan kamu semua, kami dah berbaik ..

ummm, ari senin aku coti keje, dia pon same, coti jugak..
aku ni memg dah tak tahu dah nk jalan mane lagi kt JB ni.
rase mcm bosan gitu.. hehe... pastu dia ajak p jalan melaka ..
lagipon coti kan , selasa pulak coti maulud.. memg ngam laa kan..

malas la nk cite pasal p melaka . sbb 1 picc pon aku xde snap!!
cettttt ....

hummm, sampai JB semalam dlm kol 4ptg .. dia sibuk nooo
nak carik kasut BATA .. so, p angsana je lah .. malas nk p tempat lain ..
sampai2 kat sane, tekujat aku tgok org2 ngah pasang pelamin ..

ak pon tanye la dia ;
me : yunk, ade pameran panten lagi ke????
he : yo la... kamu x tahu ke??
me : whattttt ?? knp kite tak tahu ponn .. kite ingat fashion show jek..
wahhh, ni yg best ni .... hehehehehe...
he : best tu best jugak, nnti booking pelamin terus.. x yah pending2 lagi..
me : yess dear.. i know.. ( cehh,mentang2 la kau da booking dulu.. hehe )

so b2b JOHOR sekalian alam, mari kite ramai2 ke angsana mggu ni ok!

knp cepat ekk dorang wat pameran panten ni ... erkkk, kan baru je
lepas wat dunia raja sehari aritu ...


credit to: adli bridal

ngehehe... rambang mate la jawab nye .... nasib baik i belom
booking mane2 bridal boutique lagi ... kihkihkih ...

tengok gaya, mcm banyak pelamin cantek2 jekk...

so, ade sape2 b2b joho yg nk ke sane nnti?
:)

2 kepoh-kepoh:

Lieya said...

Yeppp mmg ado pameran pengantin start weekend nie, since beberapa minggu yg sudah dah ade tepek dia punye banner kat angsana... eheheh k.lia pun hamper terlupe.. ape lagiii p serbu weekend nie. ehehhee

LittleSunshine said...

org johor gi la serbu ramai2..he3