Wednesday, January 5, 2011

holiday part two ..

Selamat Tengahhari & Selamat Menjamu Selera Di Blog Saye & Dia ( ??? )


okeh, sambungan dari cerita ini..

jumaat mlm tuu, mandi2 trus je ketidoran.. penat sangat wehh..

sabtu pagi tu dlm pukul 9am, tengah syiok ketidoran, tetibe je
bunyik msg masuk. aishh, sapo la ni ganggu aku pepagi..

capai enpon ngan mate yang tekebil2 bace msg;

" yunk, wake up pls.. kite gerak melake yokk.. da abes carik brg kt KL kan"

whatt??? gerak melake pulak?? okeh lahh.. layann....

bangun, mandi, breakfast coklet toblerone, pastu siap2, kemas2 baju, bgtau
aunty nk balik dah, start kete... vrooommmmmm... jalan sudah!

dlm kete, tunang tanye lagi;

"syg nk gi mne lagi kt KL ni, pat bgtau.. sementare belom kuar tol lagi ni.."

"emm, tak tau la nk p mne.. u? ade nk g mne2 lgi x? "


" org tnye dia, dia tnye org balik pulak.. org tanak p mne dah.. tpi kalo syg
bgtau nk p mne2, nni org bwk kan. sementare ade kt KL lagi nie "

" emmmmm... kite p jln tar laaa.. saje, jalan2 "


" okeh, let's go "


sampai kt jln tar, masha allah, jem nye ya ampunnn.... memule rase mcm
tanak pegi la pulak, nk terus balik.. tapi berkat kesabaran tunang
carik parking walopon 6 7 kali jugak kiteorg tepusing2 kt situ, akhir nyaaa,
dapat jugak parking.. alah, tu pon parking kt Semua House.. hehe!

first, kiteorg nk crik kedai mkn dulu.. lapo!!

kiteorg pon pegi lah kt Sagar Cafe tuu...

knp muke tunang haku begini gupe nye?
nnti haku cerito!

walopon bengang, tapi takpe..
nk ltk dlm pesbuk n blog
punye pasal, maka
aku pon control cun.
cetttt!

satu je aku nk cakap pasal kedai ni.. MAHAL & TAK SEDAP !!
sbb tu la muke tunang aku begitu gupe nye..
tapi ape nk buek, da lapau, bantai aje laa sedap ke tak sedap..

te o ais limau 2 = rm 4.00
mee goreng mamak tak sedap = rm 5.00
nasi putih + 3 ketul ayam kecik2 pon tak sedap = rm 6.00
TOTAL = rm 15.00 !!

sumpah, tu first n last aku singgah mkn kt Sagar Cafe ...

round jln tar x lame.. 1 jam jek.. pastu cabot gerak melake pulak...

sampai melake dlm pukul 4ptg.. kt melake best !!
sbb ape aku ckp best? sbb aku jumpe kasut kawen haku,,ngehehe!

nk tgok ke kasot nye???
nah laaa.. aku bg black n white picca je ehh.....


shy* heels murah jekk...
tak mampu makk nk beli heelss mahal2
deknon oii.. beli pon kt mlake je..
:)

special pasal heels ni sbb, tunang haku yg pilih kann!!! :O
aaaaa.... soka sgt mase tuuu... skrg pon suke lagi.. bhahaha!

puas haku mencarik2 kasot ape yg cantek n sesuai utk majlis kawen,
last2 jupe gak di melake.. tu pon mate tunang haku yg nmpak..
mate haku tah nmpak hape pon haku tak tauu.. sume kasot ade
je yang tak kene... tapi heels atas tu betol2 buat haku jatoh centa
tak sabo nk kawen... bhahahax!!

ok lah, rase mcm panjang pulak essay aku kali ni..
dulu time skolah tanak pulak buat essay panjang2 mcm ni.. cettt!!

ade lagi sambungan entry ni, the finale day !
nnti2 la eh haku review... kunk korang bosan pulak
bace karangan tah pape je ni..

Sekian.

TATA.

5 kepoh-kepoh:

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

3 hari cuti lps pon akak carik kasut kawen tp msh blm jmpe yg berkenan.. wlupon gambar kasut kawen ella tu black n white tp akak tgk design mmg akak pon jatuh cinta same itu kasut!

elle's laaa~ said...

Hehehe.... cantek kan kak.. tggu nnti ia disarungkan ke kaki ku... waduhhh... nggak sabar niehh..

farahfatihah said...

wahhhh mcm ada shining2 je kasut tu ..kan? hehehe

elle's laaa~ said...

hehe... a'ah kak farahh.. ade shining2, bling2....

aNis LeMoN aBu said...

ella.
cantiknya kasut u! berkenan betul i tengok! =D

btw, i da follow n linked u. =)