Thursday, December 30, 2010

new year at KL !

haiii semuaaa..


Selamat Hari Khamis u all..
esok malaysia cotii.. i likee!!
hehe!

esok pagi jugak dlm pukul 4am, kami akan betolak dari
JB ke KL .. yaeayyyy !!

taon ni celebrate new year kt KL la gamaknye.. huhu

kami ke KL sbb nk carik another half things yg belom settle
carik lagi.. mcm... handbeg, heels, shoes fo him, shirts,
and watches!! yeayyy lagi sekali...

so, aktiviti esok adalah merayau2 sekitar KLCC, mv, pavi,
mne lagi?? cepat org KL, bgtau saya, mne lagi shoping complex
yg heaven nk carik brg2 yg mcm saya nk kan tuu... :)

ouhh, x lupe jugak, nk meet up gadis cantik manis ni .. weehuuu!

ok lah.. nothing else.. doakan kami selamat sampai KL dan
selamat jua pulang ke JB..


notabelog : lambat pulak nk tggu kol 5.. nk chaaa-alif-botttt.... cabottttt!! tapi, boss asek jeling2 je tuu.. aishhh, times, running fast please.. belom packing brg nie... :) oyeahhhh... cotiiii!!

4 kepoh-kepoh:

LisaLisut said...

i love trip :) lg2 dgn tunang.haha
happy new year elle!

farahfatihah said...

wahhh awalnya nak g kl huhuhu bagus2..kena dtg awal kalau x jem teruk nnti

elle's laaa~ said...

lisa : me tooooo!!!! i lepp trip... hehehe... memg i g ngan tunang pon ni.. blh ngepau dia... wawawawa

farah : mne de awal kak farah.. kan da nk abes YES ni.. tu yg harus serbu tuu.. hihihi..

cik syahira said...

assalamualaikum elle.

hi. thanks follow blog saya. wah.. mahu shopping di kl yer? happy shopping dan have a safe journey tau.. saya link kamu juga ^_~