Wednesday, August 25, 2010

suko nyo!!!

salam dan hai sume ...


n3 rini tamo story mori pesal wedd .
tapi mao story mori pesal ini >>>
ye .... pasal duet .. bukan duet ta cukop mao kawen tauu ..
tapi ..... compony aku bemurah aty di bulan mulia ini .. cewaaahhhh !
akceli , we ols sume bakal2 mendapat boness okeyy !
syukor alhamdulilahh .... setelah bekeje hmpir 8 bln ,
dapatt gak aku merase boness dri incikk boss yg bek aty nie .. hahaha ..
tapi aku ta tau la kann, bape ratus ke, riburibu ke , die nk bagi ..
ahhhh , aku x kesa tu sume .. yg aku kesa , dapat gakk BONUS ! hahaiiiii~

korunk lak macane ?? ade gud news dpt boness takk ???
kalo x dapatt , gi bodekk boss ea .. kasi kipas laju-laju kehh .. ehehehe .. tadelaa, grau je .
bagi korunk-korunk yg da tentu dapat bones tu , alhamdulilahh ....
dapat gak menampung tabung kawen kann .. hihihi ..
bagi korunk-korunk yg x sure dapat ke takk , bedoa la banyak2 yew ...
agar incik boss korunk murah aty mao bagi ... namo sedey2 laaa kalo x dapat ..

so, kegunaan duet tu naty aku mao simpan separuh n gune lagi separuh ,,
wat bli kepeluan2 uma mummy .. kan nk raye ni kann ..
kompom macam-macam naty die mitak bli kan ,, hehehe ..
takpe laa mak , anak mu tak kesa .. utk mu, ape saje ku sanggup .... =)

waahhhhh .. girang nye hati ku ! papai ........

3 kepoh-kepoh:

Nora a.k.a Aira said...

waaaaaaaaaaaa ni kena belanja nora nih..tak aci hahaha

harzharun said...

bak sini sket...hset i rosak...huuuu

elle's laaa~ said...

to nora : hahaha . bole . bole .. meh dtg sini meh .. ckp je nk ape , insyaallah , akan di laksanekann .. tpi jgn rege yg up2 laa .. hahaha .

to harzharu : alololo.... syian nye .. nty shaye poss kan enset baru ea .. enset botol air tuu .. hihihih =)