Wednesday, August 25, 2010

return memories 5months past ~ weee*

salam dan hai sume ....

korunk na takk nengok pic2 mse aku tunang dolu ?
tapi , pic2 aku , x la segrand pic2 kamu sume ..
sebab nyerr , aku tadekk gune OP mase tuhh ..
OP time aku tunang ritu ponn OP taa betauliah ..
ahahahaha ... sape lagi , kakak ipar i laaa .. hihihi ..

aku cukopcukop taa puass aty ngan mini plamin aku ..
rege 4ratus , tapi macam hampehh !! sumpahh ! aku nyesal amek die ..
ase mcm naa nanges je time tuhh .. kalo murah tape , ni x ... hummm..
da naseb aku kann , tape laaa . i redho ajer ...
so, moral of that , time aku kawen naty , aku kne btol2 survey mne2 vendor ..
namo laaa mcm time aku tunang ritu .. sobsobsob**

okeyhh , korunk nilai laa sndiri mini plamin yg x srupe ngn rege tuhh yekk .. :(



sedey takk nengok ??? huwaaaa :( lain yg aku harapkan, lain lak yg aku dapat !


hantaran dari lalink utk i.. upah gubahan hantaran mcm ni jer rm 4++ ..


hantaran dari aku utk sidia.. aku wat sndiri je sume niehh.. bajet lari nk upah kdai wat . =)


yeahhhh !! inilahh shaye .. aku sgt suke1000x MUA nie.. =)


saat cincin disarungkan ke jari ku ... sgt nebess okehh time niehh .. huhu
ngan org-org di sekeliling yg saiko abess ... ;)

ni la die my future MIL !! Cik Fatimah ok .
time niehh kaki ta nakk cm kebas gile babeng lakk ann ..
huhuhu .. syayang cik Fatimah niehh !

ni sume bakal-bakal macik shaye yeww .
kalo ta silap, ni belah mak die kott .. belah daddy die rmai xpat dtg ..

ni kakak incik khai .. single lagik okeyhh ! ;)

sape tau ni siape ???? cpatt teka ...
okeyhh , daahhh ! lambat ... hehehe...
ni la die bakal family bru shaye !
yew, he's only hv 2 siblings .. n he's the last ..
die manje ???? umm, sikit banyak2 laaa .. ahahahaha =)


hehehe .. okehh laaaa . ini dulu yew ..
nati kalo ade pic-pic eday yg lelain , shaye upload wokeyhh !
jgn lupe drop ur bebelan okeyh kawan-kawanku sekalian ..

tatatititutu~~
=)

3 kepoh-kepoh:

Nora a.k.a Aira said...

lela, nora tengok ok juga la dari nora. nora pun tak puas hati. nora lg teruk tau. nora dah cakap dekat mak andam tu tak mao baground merah sbb nora pakai baju merah tapi dia wat juga. so bila snap merah tu terang giler. mencik tak suka juga. so conclude, for wed day kita sama2 cari dan wat yang terbaik ogeh :)

nYomeL said...

love ur make up! sgt cantek okehh.. :)

h e r n y z a r said...

cantek gak mini dais elle.. sweet se sweet tuan nya. mekap pn comel. mgkn masa tunang x dpt apa yg kita nak mana tau masa nikah nnt haa kau gedevas gitu.. ilek oke. XOXO.