Friday, January 13, 2012

Baby Carrier Dah Beli... yeaayy!

As-Salam...


Semalam hari JCard kt Jusco Permas..
Kami laki bini pn ape lagi, harus la manfaat kan peluang ni
untuk shoping baby stuff mane yg belom di beli lagi..
Biase la, kalau dah name nye pon JCard, so, harga pasti merudum
lepas diskaun.. itu yg kami sukaaaa! heeee ;D

Tapiiii.. kt Jusco Permas tu tak banyak baby stuff la..
Infant clothes pon takde la banyak mane.. hmmm.. sedeyyy!

Da la ramai orang, pastu bende yg nak di cari takde pulak kt situ..
Sabar aje lah kami laki bini.. Last-Last momy dedi dia shoping
baju sendiri je... tapi baby stuff ade jugak beli...
karang tak beli, protes pulak baby dalam peyot ni.. hehehe

So, da alang-alang kat sane & tak tahu nk beli baby stuff ape,
dedi suggest nak beli Baby Carrier.. ewah dedi... dia yg seksaited!

Baby carrier pn da tak banyak pilihan kt sane, so hamek je la ape yg ade..





Dedi minat yg ni, so dia hamek je pattern ni.. I tak kesa pattern
& design cemane pon, yg penting cantikkkk!! heee ;)

Harge sebelum diskaun RM 79.90.. Lepas diskaun ade la dlm RM50..
Berbaloi... Kalau baby takmo dok dalam stroller, bio dedi yg carry baby
dok dalam Baby Carrier tu..

pum pang pum pang shoping baby stuff & momy dedi stuff, nak dekat RM 500+
jugak damaged! takpe laaa... untuk anak... hehehe!


Nota : Nasib baik la dapat voucer RM 10 kalau belanje lebih RM 100.. so smlm dapat la voucer rm 50.. voucer kt umah ade lagi rm 20, so dah ade rm 70.. heee ;)

1 kepoh-kepoh:

Wawa Yusoff said...

wah, berbaloinye. nak gi serang jusco jugak la klu cengginih :)