Tuesday, March 8, 2011

IKEA akan di buka di Johor Bahru.. Yeayyy !!!

As-Salam,


cetttt, tadi ckp takde mood... tapi sempat lagi nak update!


hmmm, tadi mase jejalan kat FB kawan.. dia ade post pasal
IKEA akan di buka di johoe bahru tidak lame lagi ...

wahh, aku pon ape lagi ... errrrr, teruje wehhh!
maklom laa, orang JB sume dah tak sabo nak tggu projek ni ..
hehe, aku le tuu org nye ..

buat mase ni tak tahu lagi bile projek ni start ... tapi yang pasti
memang akan ade IKEA di JB ! yeaayyyy lagi !!!

TAPI kannnn..... bile IKEA da siap, mesti aku dah kawen kan ..
tak pun, time tuu aku mesti dah ade baby... aha aha aha ~
nape la dorg ni tanak wat projek ni awal-awal lagi ekk .. hmmm ..

oh lupe nk bagitau , ikea cwgn JB, maybe akan dibangunkan
di sekitar Tebrau .. wahhhh... pasti syiokk !!
untung la Boss tunang aku .. pasni tiap-tiap tahun dapat
cukai dari IKEA, Jusco... hehehe~~

kalo korang tak caye IKEA nk ade kat JB .. cer la klik bawah ni..
[ klik ]

so, udah percaye ibuk2 bapak2 sekalian ... her her her!!

ok lah,
nk sambung men cityville!
TaTa~~

4 kepoh-kepoh:

~ NANA ~ said...

wahhh bestnye...org johor ek? hihik

malynd_anggun said...

xpela ella..even da kawen pun, masih bole g ikea... decor umah baru pulak la...hahah

elephantdaughter said...

waaaa...syoknya...x sabo nk tggu siap :)

eyanne said...

jelesnya..bila nk wt kt png lak :(