Wednesday, November 10, 2010

veil impian

hello reader's ~


haku masih lagi beblog . cume kdg2 x sempat nk hapdate
jekk . ade jerr halangan . hihi ..

arini haku nk ckp pesal veil atau bahasemelayu nye , LAYAH .
haku suke btoi tgok veil yg Koleksi Vispera wat .
ngancam abess . santek . cunn ! sume ade laaa ..

simple , tapi cantekk .


mcm ni ponn ok gakk . cume kalo
bleh haku ta mahu ade purdah
kott .


mcm ni gupe nye bile da tadek purdahh .
cantekk !! mahu seperti ini laaa .
:)

mahu tahu mcm mane veil idaman impian haku tuu ??

scroll down please :)


:)



:)



:)




:)



>.<



>.<



:)




:)




:)




:)





alololo ~~
shantek nye ...
aghhhh !!!
( ini takk tahu design dari siapa . bkn vispera tau )


mahu , mahu , mahu seperti itu !
puan vispera boleh buat mcm ni takk ekk ??



5 kepoh-kepoh:

Kasut Pink said...

ade jugak ushar2 blog vispera, mmg veil yg dia buat superb sgt..

elle's laaa~ said...

kasut pink : kann ?? teruje kann . aishhh .. kene juge ni tempah ngan beliau ,, hihi

MASNIEZA SHAHIDA MUSTAPAH said...

jom la kita tempah same2..tapi sy nk wat cm arab tu..xpun mcm yg atiqa adnan pakai time nikah dia..cantik..b4 terlupa..mohd razali ade wat contest..dpt free package rm2011..try la..

cik senah said...

ermm.. kalau tak silap cik senah.. skaf tunjuk jambul yg Dato CT pakai tue.. Rizman Ruzaini yg design arr.. :)

p.s : kalau silap.. mohon dibetulkan nohh..

ElyaElmo said...

rasanye RR yg design baju and veil/tudung Dato' siti tu...
ella try je email puan vispera tu..tnye die...