Monday, November 15, 2010

Need Ur Suggestion Pls !

hello reader's ~


u'olss .... kite mahu mintak tlg nie ...
boleh kan kite mintak tlg ?? hehhe~

tgok kt ticker tuu , sebulan lagik besday incek darling !
kalot laa pk nk bg adiah ape kat dia ..

tapi kann , bile ingat balik time besday dia last year ,
hahaha , haku ni sgt teruk hokayy !
besday bf sendiri tak hengat ..
teruk kan haku ?? hahha ...

mse tuu haku da psg alarm & reminder tepat kol 12am.
takot lupe , tu yg haku set tuu , tapi memg lupe pon
da smpai mase nye .. huhu.

mlm tuu jugak haku jupe dia , kuo p dating ..
kiteorg jupe smpai kol 2am kott . konon2 nye
haku mahu wat suprise kt dia..

da nk dekat2 kol 12 tuu , haku ajak dia p singgah 7e .
nk bli air kott mse tuu . time aku kuo tu plak ,
haku x bwk enpon skali . haku tggalkan dlm kete .

so, nk dijadikkan cite , bile alarm tuu da bunyik kol 12am,
si dia ni p off kan terus alarm tuu . dia nk tgok haku ingat ke x ..

haku trus je masuk dlm kete ngan muke slambe badak .
sumpah , mase tuu haku memg x ingat lansung
besday dia .. haha, teruk kan haku ??

dah puas jejalan , haku ajak la dia balik umaa ..
smpai je kt umaa , dia tnye haku ...

k : kamu, kamu x ingat ke arini ari ape ?
e : haaaaa ????
( haha,time ni da ingat2 lupe ) ari ape ekk kamu ?
k : ishhh , smpai hati ..... :(
-muke sedih gilos time ni.haha!-
e : kamu, da lewat nii. nnti jiran ckp ape plak. nnti esk kite jupe k.
bye, assallammualaikum. hati2 drive!

haku trus kuo kete weyy .. x wish lansung kt dia .
bile da msuk bilik, aku da tepikir ...

" ehh, arini bkn besday dia ke.... ahh !! sudahh ! "

haku pon ape lagi , terus call ...
call-call x dpt . dia off enpon weyhh ! merajok konon nye .. haha!
lame giloss dia off enpon .. bejuta2 msg maaf haku send kt dia .
hahaha , rase besalah gile mse tuu .. smpai tetido haku mse tuu .

pastu pepagi dia da reply dia ckp :
" xpe , org tuu x syg kite kot . tu sbb dia lupe besday kite "

hehhe , trus haku ajak dia dating lagi ,
haku x bg adiah last year , haku blanje mkn jekk ..
hahaha , teruk giloss haku ni ..
da la pelupe , x bg adiah ...
blanje mkn jerr ?? ok la tuu kann ... hehe .

so, utk tahun ini , haku awal2 da conteng sane sini
set kan dlm kepale yg 15 disember tuuu ,
besday Khairud-din !
hahaha ...

so korang , ape haku nk bg utk dia ekk ??
need suggestion please :)
korang pon tanak haku lupe lagi kan ?
heeee :)



notabelog : almaklum laaa , pestime becinte mse tuu . tu yg pelupe tuu .. hahaha!

6 kepoh-kepoh:

LisaLisut said...

jam tangan?hehe.bg la benda yg u tak penah bg.tak membantu is it.;p

i pn lupa last year.sbb bg adiah awl sgt terus lupa bila exact day dh smpai.kakaka

try la gadget ke ape benda yg dia penah mention dia nak ke.*wink*

Khumaera Ismail said...

pecaya ta? sy penah bg hadiah besday kad besar gile saiz manila kad tu..pastu bg bunga..ingt lelaki ta suke ke bunga..sampai skrg hubby simpan kad tu..siap gantung kat dinding depan meja study lagi~!! =)

~NaNa~ said...

beli kad besar pastue bg perfume ke..
nnti jmpe dia,dpt la bau perfume yg ella ske.. hehehe...

http://dianesna.blogspot.com

CikSyafa said...

blogwalking jumpa blog u yeay!

salam b2b^__^ i linked u ya

btw..Syafa pun slalu lupa besday cik tunang!sbb dh 3 taun asik sgkut dlm bln posa..haha cian dia.

tp Syafa beli cupcakes n buat kad besar sendiri.try laaa mna tau mjd ^__^

jazzeyra said...

cik elle.. :P ajak g date mkn eskim.. cm bdak2 skola tu... hehe

anaztasias aira said...

dear !!! pi ambik gmbr photoshoot !! kenangan tuh!